Az első részét értem, a másodikat nem.
Nem tudom mi lehet a baj, hallottam olyat, hogy idő kell, hogy elbírálják, de azt kiszokta írni a rendszer állítólag.
Egyszerűen nem enged új albumot létrehozni és nem ír ki semmit, meg esett is.
És ez nekem nem jó, úgyhogy menjen hátra és verje le azt a k*rva lakatot....
Srácok!
Valamiért nem engedi a rendszer, hogy új albumot hozzak létre, a másik 3 meglévő mellé.
Esetleg valami megoldás?
Előre is köszönöm az építő jellegű segítséget.
amúgy az illatos szőlő egyre jobban bejön, sokkal jobb mint a mindenféle vegyes pálinkák
az irsai elég drága szokott lenni de az aletta egész olcsó igazándiból alig drágább mint a "natúr" borszőlő
van akinek sikerül
okosan kell főzni jó főzővel, és ha a gyümölcsöt nem kell megvenni simán megvan 1500 alatt
már ha a munkadíj nincs felszámítva
pl a szőlő még úgy is 700ba volt hogy vettük a szőlőt
de aki eladásra termel annak bele kell számolni a munkadíjat és az eszközállomány amortizációt is
Nem tudom mi lehet a baj, hallottam olyat, hogy idő kell, hogy elbírálják, de azt kiszokta írni a rendszer állítólag.
És ez nekem nem jó, úgyhogy menjen hátra és verje le azt a k*rva lakatot....
Inkább megyek motorozni, úgy is felszáradt már.
Valamiért nem engedi a rendszer, hogy új albumot hozzak létre, a másik 3 meglévő mellé.
Esetleg valami megoldás?
Előre is köszönöm az építő jellegű segítséget.
az irsai elég drága szokott lenni de az aletta egész olcsó igazándiból alig drágább mint a "natúr" borszőlő
okosan kell főzni jó főzővel, és ha a gyümölcsöt nem kell megvenni simán megvan 1500 alatt
már ha a munkadíj nincs felszámítva
pl a szőlő még úgy is 700ba volt hogy vettük a szőlőt
de aki eladásra termel annak bele kell számolni a munkadíjat és az eszközállomány amortizációt is
Frankó páleszt 3000 alatt nem igen hozol ki, még háztájiból sem