Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én mindig azt vállaltam hogy egy motor mechanikailag és a műszakilag legyen a toppon. A tisztaság már másodlagos.
A kocsim kíméletesebben mosom, mint ti a motort.
Köszönöm a tanácsot. Ezt tudtam amúgy. Én is csak a fénye tétlen részekre szoktam használni. Hátsó lengőkar farokidomot alja ahol a lerék fut. Mert itt koncentrálódik a retek. Ide ugye felcsapja a kerék.
Soha ne használd a kefés fejet... azt kb arra használják hogy a sarat lekaparják az autókról, tele lehet kosszal, mocsokkal ami összekarcolja a motort. Vigyél egy szivacsot magaddal, behabozod a motort egy 100-asból, átszivacsozod, megcsinalod megint aztán leöblíted.
Nekem nincs! Nem motorozok utcán! Viszont nem hinném, hogy rossz lenne!
Ha vakszolva van a bogár sem tapad rá úgy!
Lehet! Akkor van ízlése!
Na alakul már, alakul. Itt is lesz szimultán...
Szerintem nem rossz. Egyetlen bajom hogy a kefés fej elég nagy és az apróbb helyekre nehezen fér be.
Szia.
Látom te már használtál mitas sportforce gumit.
Én most vettem a motoromat és kellene gumi.Mondanál róla pár szót.
Hát az tényleg nem!
Az eleje stimmel , az utolsó mondat nem egészen !
Ott még autót is ritkán......Az olyan pesti huncutság :)
Vizzel próbáltad már?
csak a cukraszdaig mentem de hot mocskos lett.
viszont szar ido.
ha jo lesz lemosom.
a papírkutyák úgy néz ki csak jóidőben motoroznak
ezek szerint még lassan is mert nem ragad a bogár se a motorra
smartphonnal.....
Na végre valaki az én oldalamon. Bár félő ha látnád milyen retek a malac akkor te is lemosnád
Kiváncsi lennék hogy ha motoroznál egy évben 10-15ezret akkor mit mondanál...
3 éve nem volt lemosva a motorom ! Nem ilyennel , semmivel , motort nem mosogatunk feleslegesen !
Tanító néni be irt az egyszeri gyerek ellenőrzőjébe:"a gyerek büdös, mosdatni! "
Szülő vissza: "gyereket tanítani, nem szagolgatni! "
Igen!
Nemesgulácsra megjöttek a Gólyák !! Úgyhogy bármi lesz is már itt van a tavasz!! Bár lehet, a seggük befagy addig !