Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a kutyát mostam egyszer ilyennel de elég okádék szaga van, de a célnak megfelelt
hülye kutya talált az erdőben egy dögöt és meghempergett benne, mondanom se kell sétálva jött haza mert a kocsiba nem engedtük be
Jó ez a wu2! Én is ezt használom mindenre!
Anno, még vagy negyven éve, ahol dolgoztam, akkor azt a kis sárga dobozost tartottam az öltöző szekrényemben, ami max két napig tartott, mivel rájártak! Aztán egyszer megtöltöttem trafó olajjal a flakont! Érdekes módon valamiért megszűnt a fogyás!
Jó persze a kényes részeken nagyon óvatosan használom. De ez a múlt. Idén nem tudom hogyan lesz.
Turtle sampont használok és semmi baja nincs tőle semminek.
Régen pl. a Prevent autósampon pár alkalom után kisárgította a füvet, akkor próbáltam meg ezt a sampont.
Oda a macska szokott....
Mivel mostad, hogy kidöglöttek? SPECIEL cuccokkal mosom és semmibaja tőle semminek, csak a répák nagyobbak!
Hacsak nem a tujára pisálsz.
Nem nagyon, kicsit. Viszont nem korpásodik a hajam tőle, és kocsit, motort is ezzel mosok mindig.
Nem döglenek ki tőle a kertben a virágok és a fű sem, ha ráfolyik.
Motorra használd ne szemcseppnek!
Ezt ne mondtad volna. Kézzel mosom, semmi nagyobb nyomású cucc, meg szerintem felesleges is annyi habot meg vizet rátolni.
Ez csípi a szemet. Nem?
Ha mosás van akkor amúgy álltalában mosóban csinálom. Azzal amilyen programot tud. Kefék habos meleg vizes jó szokott lenn.
Gábor igen meg van neki a tel.számom kérd el tőle azt hívj fel csevegjünk egyet...
Ezt használjuk a permetezőbe!
Róka mentes móka. Az az igazi. Bár nem ittam rendesen már évek óta. Mostanában egy egy hete cider lecsúszik. Aztán kb ennyi.
Kutyát tartasz rókával?
Az kevés! Kevés a tisztításhoz! Amúgy sem szoktam sok vizet használni,próbálom minimalizálni.
Igeeen
Már itt van mellettem egy kis adag (kutyaharapást szőrével)
Vacsorázok aztán legurítom, buksi nem fáj pedig volt fogyasztás gazdagon, és még róka koma se volt
Ő nem Oszi! Miért hívjátok itt így? Gabika a neve!
Én főleg vizet :-)
De igazából nem mindegy hogy ki is ő valójában ? én nevetek egy jót a galériáin, a barom Oszi hatalmas a pink ruhában
Ha már motormosás? Ki mit használ?