Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi mást....
Egyébként itt csak a Mitas jelenhet fel embereket, de ő jogosan!
........A telefont.
Nem tudom! Mondtam már!
Kapcsold ki.......
Bocsi pár szót elír az a hüje telefon.
Mondtam!
Ne aggódj, a gyomrod simán leküzdi :)
A fiamnak tetszel, de ezt tudod. Ő bolond, így nem tudom lebeszélni rólad. Engem nem zavarsz, sőt emlékeztet ez a szitu arra, amit a szomszédom mesélt. Szóval átérzem és nem értem ezt a mértékű utálatot. Nekem itt se haverjaim, se barátaim nincsenek fent. Csak ugye a fiam néhanapján. A "haverjaidat" felőlem fojtathatják a cirkuszt, tiltva vannak. Engem nem zavar, nem tudnak sehol sem zaklatni.
Köszönöm! Mondjuk tudtam, mindig hogy intelugens vagyok. Ja és anti-alkoholista, csak vizet iszok.
tudom csak más olvasni és más látni és megtapasztalni..
Ez csak természetes. Komolyan ez a bajod? Anélkül be sem lehet ide regisztrálni ide
Ne akadj ki, a gyomorsav durvább, csak lehányni a csavart viszonylag gusztustalan lenne

Amúgy lehet kapni tömény foszforsavat, ez van a kólában és a rozsdamaróban is.
https://floravita.superwebaruh...
9-6 ig vasarnaponkent godollon.
A vert ti mossatok fel.
Amit itt láttam az pont annyit ért,hogy leszarja az ember
Mikor , hol.........megyek kukoricát árulni.....
Egyébként, vérig sértettél 2hozzászolásoddal is, jelentselek fel ?!
Mégiscsak érdekesebb téma a trollkodás, a spuri, meg a smartphone külön-külön is........
Tudok helyet biztositani egy ossznepi bunyonak.
Ez az... kettősmérce
Na látod, ez zaklatás. Megkért, de továbbra is sértegeted. Kettős mérce, ja.
"van egy két olyan ember a te haveri ismerősi körödben itt, akik azt a vonalat viszik, ami ellen te most felszóltál. " Ez nálad is uez, ugye ezt tudod? És ezért csinálják a feszkót, mert az én "haverjaim" vmiért téged nem bírnak, és a huuu most akkor a te haverjaid csicskák lesznek , akik rajtam bosszút állnak, mert az én haverjaim téged "bántottak". Én megígérem neked, ha ilyen stílusban beszélgetsz, nekem semmi bajom veled, sőt kimondottan intelligens vagy , bármikor beülnék veled egy sörre és beszélgetnék veled egy jót. Én nem fogom megmondani senkinek, mit hogy csináljon és nem is tehetem, de megígérem, beszélek velük, hogy nem kell ez a cirkusz se oda, se vissza. Nem kell egymást nyalni sem, de bántani sem. Motorosok vagyunk, és nem tudjuk meddig tart micsoda... Szóval nem egymást kéne itt basztatni.Mindenki szálljon le a másikról, és viselkedjen normálisan, ha ki nem szimpi, tiltsa le , ne nézze, szarja le. PONT.
Tudom! A Mercedes gyártja!
Ez már kezdi kimeríteni a zaklatást !!
Az is egy jó márka.........
Nekem smartphone van, mondtam már?