Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A trollkodásra gondolsz?
egy trollnak minek szólni?
pont ez a lényege hogy ha senki sem szól hozzá kurva gyorsan megunja
de mivel mindenki egy hülye segg így mennek a csitítgatások és a troll tovább él
ha meg megy a vita oda vissza akkor még boldog is
de mint írtam kussban lenni senki sem tud
Most voltak jó témák. Nálam az itt éljük ki a privát életünket kicsit sok és unalmas.
Ma IS....
De szorakoztato nem?
A tüntihez sok volt az eső.
A trágárság, vagyis inkább a sértegetés az gáz, de valakiknek bejön pl. LFP. Ahogy ott beszélnek. A találkozás oké, ha anyázott az illető. Viszont, ha csak azt mondta sz*r a képed, akkor inkább vicces a nagy egymásnak feszülés.
Nem is elsőre történt.
Vagy ha szólsz az illetőnek, és nem szál le rólad, te mit lépnél? Kíváncsi vagyok mert lehet jó ötlet és megcsináljuk
Ma jó sokat beszéltetek a semmiről
Ugye párszor meg lett kérve a társaság hogy ne piszkáljátok, de annál inkább csináltátok. Amikor kikészült még rátettetek egy lapáttal. Sértegettétek, fikáztátok, aláztátok, gyaláztátok.
Ez nem vélemény nyilvánítás.
A kettős mérce pedig az, hogy saját gyökérkedéseteket annak veszitek, de ha valakinek ez nem tetszik akkor már megy a hiszti egyből.

Közben a kutya nem foglalkozna veletek, ha éppen nem piszkálnátok másokat.
Vedd be a gyogyszered.
Nem tudom, a srác leszedte a fóliát a kocsiról és eladta, utána vett egy McLarent.
Is, de trágárság és hasonló dolgokra is bár ez ingerküszöb kérdése. Mindenesetre ha valaki bekóstol másokat az ne csodálkozzon ha találkozni akarnak vele megbeszélés okán.
Teged vernek.En nem verekszem.
Bar meg kell vatni mig a hideg elmulik.
Sokan az interneten élnek, keverik a valósággal, így egy itteni beszólás, cinkelést is felvesznek. Ezért képesek nyomozni az illető után, hogy lebuktassák stb. Itt az "áldozat nem normális" Viszont aki itt anyázik, sérteget, kiteszi más képét, tehát vissza él vele, csak azért hogy lejárassa a másikat. Szóval itt viszont maga a támadó "nem normális"
dehogy mennék
saját kocsimmal bármit megtehetek ha nem veszélyeztetek senkit sem
pl egy felgyújtás már bonyolultabb eset, de szétverni fejszével a saját portán bármikor
A minden téren dolgot azt a személyeskedésre érted?
Lehet,hogy én nem látok jól,de ha engem valaki elkezd piszkálni,akkorsem a párját vagy a családját keresem fel! És nem nem állok eggyik oldalon sem és nem is ismerem őket! Ez csak az én véleményem!

És te jössz ide vagy nekem kell elmenni Gödöllőre a verésemért?

Szóval ez csak akkor lenne zaklatás, ha komolyan tudnálak venni
Akkor börtönbe mennél egyből.
A véleménynyilvánítás nyilván nem zaklatás mert az ott véget is ér....a zaklatás ott kezdődik amikor vég nélküli cikizés zajlik minden téren és akkor jönnek az ellenlépések, de akkor ugye azt sem kéne zaklatásnak felfogni mert ha mégis akkor lesz a kettősmérce.
ha nekem ilyet írna a ferrari akkor bevennék egy deci ricinusolajat és élő adásban fosnám össze a ferrari tetejét
előtte bezabálnék mindenfélét hogy anyag is legyen rendesen
és a kinyomtatott ferraris felszólítással törölném a seggem
Szomszédom mesélt ennél cifrább dolgokat is.
Ha a vélemény nyilvanítás zaklatás, akkor ez a megkeressük, írunk a párjának már bőven kimeríti a zaklatás fogalmát...
de persze élljen a kettősmérce!
Egy példa: valami DJ befestette a Ferrariját a gyártónak pedig nem tetszett és kérte a tulajt, hogy tüntesse el róla különben beperli a márka gyalázása miatt. Erre a Nissan betrollkodott egy olyat, hogy egy GT-Rt festett hasonló színűre és üzent a neten keresztül a Ferrarinak, hogy ők ezt megengedik. Tudom nem egy kategória kettő, de ez egy tipikus trollkodás.
Ezt én se igazán értem
Forgalmat generálni az jó ötlet, de arra a troll hosszú távon nem jó
Esetleg személyeket cégeket fikázni jó lehet a troll, de ezt meg max olyan fizetné meg aki azt szeretné hogy a fikázott cégnek rossz híre legyen