A troll az aki bármely épp folyamatban lévő társalgást bele nem illő és/vagy trágár, személyeskedő hsz-ekkel megakaszt és tematizálni igyekszik, hogy az addig történő beszélgetést követhetetlenné és érdektelenné tegye ami miatt az abban érdekeltek már nem akarnak többet azzal foglalkozni. Volt 10 éve egy kollégám és annak a felesége volt fizetett troll akkor már évek óta egy cégnél, az elmondta, hogy milyen könnyű hazavágni egy témát bármely fórumon. Azóta ez már nem ismeretlen dolog. A nő nem sem bunkó sem beteg hanem csak jól megélt belőle. Engem nem szórakoztat és nem tartom viccesnek ha véletlenül pont érdekel egy téma és olvasom a történéseket mikor abba elkezdenek beletrollkodni mert abban nem látok mást pusztán kisebbségi érzést ami miatt épp a trollt tartom szánandónak és ápolásra szorulónak, és soha nem nyújt senki elé tükröt hanem csak azt élvezi, hogy megsért másokat.
Én sem tudom, mert már annyi mindenkinek mondtak. Lelkük rajta, senkit nem bántottam, nem személyeskedtem. A határt kell tudni és lehet kritizálni is. Az más kérdés, hogy sokan a legapróbb kritikát is támadásnak veszik. A kommunikáció manapság nem nagyon megy az embereknek.
Dehogy,en egy dagadt napkozis vagyok a ketrecharc hivatalos bajnokahoz kepest.Igy belenyugodtam hogy osszecsomagol.
Siman csak bekrepalt az akkuja,es csere utan bekapcsolva szembesultem hogy ez biz kinyiffant.Nem birta a szerelest,kellett egy masik,a speedshopol hozott a teso.
Engem senki nem zaklat, mondjuk normálisan viselkedek. Viszont amit itt művel pár ember, na ők elég komolyan betegek. Az is igaz, hogy amit a netre felteszünk és másoknak nem tetszik, azt el kell fogadni, persze ha kulturáltan mondja el a véleményét.
Ha a dolog visszafordul és mondjuk a troll abbahagyja és megkéri a megtrollozottat, hogy hagyja őt békén, de az mégsem teszi akkor az sem sokkal jobb........persze kérdés, hogy a troll vajon abbahagyta-e vagy nem? Persze egy ilyen fórumon sokkal nehezebb trollkodni mert a közös érdeklődési kör okán viszonylag könnyű bárkit azonosítani és megkeresni kivéve ha a trollnak amúgy semmi köze az adott fórum érdeklődési köréhez és csak szórakozásból kapcsolódik be bár netguruk akkor is megtalálhatják.
buziiiiiiiiiiiiiiii
Vedd mar be a gyogyszereidet.
Siman csak bekrepalt az akkuja,es csere utan bekapcsolva szembesultem hogy ez biz kinyiffant.Nem birta a szerelest,kellett egy masik,a speedshopol hozott a teso.
Anyazas nelkul.