Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abban az egy mondatban benne volt az egész eddigi életed lényege.
ugyan már,mondandómban nem ez a két szó bírt iszonyatos jelentőséggel
És egyben elnézést kérek minden hiperintelligens,magasan kvalifikált ,mensa tag,agykutató docenstől,aki itt szokott leledzeni,a múltkori elfogadhatatlan,kritikán aluli,gyalázatos,szánalmas benyögéseimért!
Nyomi, meg fasz. Név nélkül írtam, de látom betalált. Mikor néztél tükörbe utoljára?
EZ irónia volt te nyomi!Ha figyelted a régebbi beszólásokat itt,akkor arra volt tromf,pont a "színvonalat" igyekezett kifigurázni,te okoskodó fasz
A lényeg részemről: a galériái szinvonala nem vitás, sőt én még emlékszek normális hsz.-re is tőle. Azután jött az oszival elkezdett hülyeség dömping, ami egy darabig elment, de utána finoman fogalmazva is uncsi volt. Talán még annyi, hogy Oszi a kritikát is bírta, clam mint egy durcás gyerek megsértődött és csapott vágott maga körül. Belekötött mindenbe és mindenkibe (Olivér, majrécsík, elcsúszás, stb....) Utána meg az oldal arculat váltása visszafordíthatatlan törést okozott nála. Azóta gyakorlatilag csak trollkodik, értelmes hsz. nulla tőle. De csinálja, szíve joga, tudja hogy a névtelensége ezt lehetővé teszi. Ezután én is ahogy sajnos sokan mások, majd lapozok és nem szólok.
Rólad annyit, hogy olvastam más fórumokon kimondottan hasznos hsz.-t tőled, az hogy itt összeakadsz ezzel-azzal, hát te tudod. Néha nálad is érezni a kötözködő jelleget.
A színvonalról meg annyit, hogy ha ez az hogy:
szartam
esik az eső
vettem pogácsát
én ettem
ezek idézetek másoktól és szerintem nem kell hozzáfűzni semmit. Jól jellemzik az embert. De én kérek elnézést, a béke legyen veletek. Léptem autót mosni.
Szép jó reggelt!
Hogy érzitek, gurulos napunk lesz ma?
Itt nagy falúba tiszta az ég
Mindenesetre alszok rá egy keveset
na!
Mennyire.
Vad
Milyen?
Bocs, de nem érdekel és különben is kacsa
Oh jeeee a nagy voros orias a kiraly.

Amigy a tarsulat egy resze kérődzni egy resze trollkodni,masik villantani,onreklamozni nehanyan kodos eszmeket terjeszteni szal tartalom es szinvonal csak neha van.

Es mielott mondanad az elso kettot muvelem picit de inkabb csak ha uncsizom szorakozom,es szociologiai korkepeket gyujtok.
Meg neha motorkazom.
most mit pojénkottok itten?
Ismeretlen fogalmak számodra...ne is mondj semmit
Kenguru mentalitás......
Tartalmas,szinvonalas.....