Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De most faccén 60 napig az.
A BMW-s? Az nem kispista!
Kis Pista (gp bolond) legújabb feltöltése nagyon ratyi.
Én ahová viszem a motort rugalmasak ha esik mondják ne vigyem majd ha elállt. 9ezerpárszáz de ha talál valamit old meg hozd vissza azt meg is van a vizsga. Arról nem beszélve motoros az egész csapat.
Szgk-tmár egy ideje nem vizsgáztatnak, mkp meg valóban a legolcsóbb, de találtam helyet ahol 6 ezer felett kicsivel kijön, kétezerért meg már nem éri meg sorban állni néha félnapot is.
Pedig ott a legolcsóbb. Ugye olvastuk most engedékenyebbek lesznek.
Én se hordok oda semmit már, de kiszedni már szedek néhányszor. Abból kettő szgk.
Nem tudom nem járok hozzájuk. Autónk szerelőm vizsgáztatja motort én de nem oda viszem, úton még nem szedtek ki eddig.
Szerintem rosszabbak lettek mióta nevet váltottak :)
Mind1.
Jah..pedig gondolkodtam rajta---------
NKH-á-
Igy igaz, és akkor már számolgatni fognak.
Ez viszont igaz, kivéve ha hasal az úton annyira tele van. Felénk kpm-esek szednek ki mindent, ha olyanjuk van. Kisműszaki ha ráérnek.
Majdnem, de mégsem. Vezető 75 kg plusz utasok talán 4x68 plusz 5x10 kg pakk. Ami ebből kijön, annyi.
Amit ő szeretne is mehet pályán 130.-cal büntetlenül. Elég rég szabályos 3,5 tonna alatt..
Kapsz bagóért újat ha van valahol jó kedvezményed vagy ismerősödnek...
nem dolgozok már ott 6 éve.......
ősszel kb 3 órát kínlódtam vele de meg sem moccant
ki volt engedve teljesen a kézifék akkor sem
szerintem komplett csere lesz dob+betétek
Nem erre mondják, hogy rideg tartás

Aha, és vajon miért szar a fék?

Azért nem tudod levenni, mert már akkora árkot vágott a vas a dobba, hogy az akasztja meg.
Amúgy kézifék behúz, kilazít és leesik magától miután levetted a kereket és a biztosító csavart kitekerted.
Le kell vele selejteztetni egy másikat.
ingyenbe volt az asszony akkuja, vagy 2007 vagy 2009ben dobta ki a rendszergazdi a szünetmentesből
azért félelmetes mit ki nem bír az a pár ezer forintos akku
Erre emlékszem írtad már régebben, hogy bagóért vetted kidobott akkut azt bírja mint állat.