Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellett neked olyat venni. Mondjuk a fagyizókig az is megfelel
Ne foglalkozz senkivel, légy önmagad!
felültem egy motoros haver k1600-asára és beleszerettem... az x11 is nyomatékos (a nyomatékkirálynak kikiáltott 1200 bandit egy játék az x11-hez képest), de ez lenyomta nagyon az érzést, muszáj volt venni egyet...
Nem kell, van fogalmam rola. A ferdeszemüek se mérik olcson, majdnem minden 6 számjegyü, amelyik nem az se 50 ezer és az kisebb A4 méretnél. Gondolom a bajorok se szégyenlösködnek ezen a téren. Összhatásban nem ormótlan?
Abbol a motorbol ketto is kitellne az enyembol.
Továbbra sem vágom ki kicsoda, viszont minden galéria a jó. Az hogy sokaknak baja van azzal amiket felteszek, hát nem tudok rá mit mondani. Valószínűleg nem érdeklik igazán a motorok.
a gyári egy vicc, a motorblokkot védi csak, viszont az oldal elemeket nem, beljebb van annál... az oldaldobozt pláne nem. nem írom le mennyi egy oldalelem és egy doboz
???
Egy komplett gázvezetéket is magaddal hordasz?
Jo ertem van egy hidszerelveny rajta,de az a motor innen cirka 170 kilo felol egy kamion.
vagy csak az uralkodo osztaly urizál.
Az vazze, innen is látszik, hogy az ország erősödik
Nem olyan kicsi, a gyári az egy vicc, azt levettem... már csiszolnom és fényeznem kellett, mert a kanyarokban kicsit elkopott az albán hegyekben
Az a hodaly akkora elolrol hogy a fene nez par pilincka csovet.
Mondjuk teny hogy a max 100 as bejaratsra is domosnel elmentem mellette.
Nem ferditek,ha ez a mostani clamOszi felbukkanas neked normalis,es tok rendes a tag akkor nincs ferdites.
Ez volt az alapallapot a tiltas bevezetesekor.
Bar neked akkor is tetszett.
nem... vagy fekete túra kabátban vagy kék-fehér sportkabátban nyomom keményen.... az enyémet könnyen fel lehet ismerni az első-hátsó bukócsövezésről
Ennyire romokban az orszag es szegenyedunk?
Azért ennyire nem kellene elferdíteni az igazságot.
De hát legyen igazad meg szép estéd.
Á, tucamotor
Lentebb linkeltem egy vidit!
Ja,a vasarnapi menetben egy ilyen szinu k1600 grasszalt esztergom-visegrad kozt,zenevel.Nem te voltal?Piros kabat.
engem nem, még galéria is lehet belőle
Nem is tudom.
Lehet zavarni fogja a kemeny motoros magot.
túl komolyan veszitek az életet
Sztem senki ne bántson senkit és ne is nyaljon senkit, egyszerűen csak ne bántsuk egymást! Ennyi.