Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fagyizós képek jöhetnek majd!
Miert kene gondolkodnom?
Nem a pinket vedem.Teljesen erdektelen.
Azt az acsargo duhot utalom amivel tamadtok.
Mondjuk igy nem csodalkozom azon hogy nyalsz clam-oszinak.
A szekertaborok fontosak.
Szerencsere vagyunk olyan messzire egymastol hogy ne okozzon gondot hogy neten kivul valaha is talalkozzunk.
Es igyekszem a netes beszelgetest...........hogyis ......(kovetest) a minimumra szoritani.
Kivaltkepp a kritizalt honda szerelest meg a madik motorom emliteset.
Neha remelem egy-egy turakep nem fogja bantani a kettosmerces szemed igy elfer 8-10 clam-oszi galeria mellett.
ha ez megfelel.
Hiszti? Én?
Ne már Levi.
Az útálatom nem titkolom, de én nem hisztizek.
Őszinten, szerinted a pink galériái egyenlőek az Oszi vagy Clam galeriáival ? Most komolyan, szerinted van közös bennük azon kívül, hogy mind a kettőben képek vannak ?!

Beolvastam pár galériába, olyan kommenteket ír, mint “ szép motor” “jól néz ki” és hasonló pozitív megjegyzések ami felett ha nem Dingdong név lenne akkor semmi baj nem lenne velük. Nem ír semmi negatívat, semmi provokálót, mutat egy kis görbetükröt a nagy nyáladzásra de ez egyáltalán nem zavaró.

Ez most egy tipikus Zoli32, amikor szidtuk Szandrat, neked védeni kellett, most hogy igazából OsziClam tök normális, neked szidni kell. Mindig szembe kell menj valakikkel és muszaj írnod ide a sportmotorra.
Ne haragudj, de ezen egy picit gondolkodj el mielőtt válaszolsz bármit is.

Az hogy Erik ennyire ki van akadva OsziClamon, nem is tudom felfogni, zavarja, hisztizik, de provokálja, nem tud elmenni szó nelkül mellette.
na de kerem.....
Inkább mást vegyen be.
vedd be a gyogyszered.
Ennyiből kitalálom kiről van szó. Annyit tudok rá mondani, más szemében a szálkát sajátjában a gerendát se. Úgy néz ki a nagy főtroll nem bírja ha kontrollálva értsd. tiltva van valakinél, jelenesteben nálam.
Az függ attól, hogy milyen. Egyesek ízlését elnézve...
Grat! Milyet vettél?
nemecsek meg a gittegylet
Kb 2 hetente feldobok ide 2-3-4 képet.
Ez zavar,az hogy visszaállt a clam-oszi rendszer és totálisan teli van minden vele az normális.
Nagyszerű.
Van egy zárt feszbuk csoport,jelentkezni lehet.
A dugást soha
Ha nem érdekel ahogy szerel, nem nézem.
Ahogy a galériák 99%-át sem, és mégsem háborgok ezen.
Tehát nem jelenik meg szinte mindenhol,galériák alatt nem tesz fel több galériát mint a pink stb?
Értem.
Az attól is függ, mikor kiét:)))
Ha óránként meg kéne nyomd az asszonyt, nem unnád egy idő után ?
Vicces hogy egy motoros fórumon nem fér el a motor szerelés
Hol mindenhol ?
Egyáltalán nincs kettősmérce.
Kínosan ugyelek hogy ne hozzam szoba minden topikba a Honda szerelést,látszik,mert a zzr,Simson,stunt topikba tuti nincs és még joparban.
Az nem baj hogy mióta clam-oszi kapott egy reget mindenhol ott van?
Nincs egy kettős mérce picit sem?
Hát ez az, hogy vicc. Szeretjük a vicceket...
Én azt szóltam meg hogy akármelyik topicba írok, te követsz és írsz valamit. Amit nehezményezni lehetne az, hogy te minden topicba beírod, hogy mókolod a hondát.
De különösképp nem érdekel, már átsiklik a szemem ez felett.
Viszont, ami az üzenőfalon megy na az vicc. Panaszkodtok hogy zavar titeket de minden egyes hozzászólására reagáltok.
Ez jó!
Most vettem a motoromat.
Sziasztok.