Hát nem . Ne beszéljünk hülyeséget; ez ilyen sz olyan, ennek ez jobb , annak az. De nem általánosítható.... Nem véletlenül van Ennyi kategória. Bebaszna... :) nekem meg a full idom jön be. :)
"Ha tudnád, hogy ki vagy,akkor abba tudnád hagyni azt,hogy aszerint viselkedj,mint amilyennek képzeled magad
De ha abba tudnád hagyni azt,hogy aszerint viselkedj,mint amilyennek képzeled magad,akkor tudnád, hogy ki vagy..."
A japánoknak van tapasztalatuk a kisturbós benzinsekkel, a kis 600-as motorok kint mind turbósak. Ezért nem hiszem, hogy lesz velük baj, de majd a tapasztalatok megmutatják.
Meg a francokat jók
Megszámolni nem tudom mennyit szereltem a koxosodás miat, átlag 35-40ekm-ént
Sebaj én elkértem az árát
Nesze neked eu6 közvetlen befi
Azért az érdekes hogy japán márkát ilyen problémával nem szereltem... pedig Honda, suzuki, nissan "félig renault" is van közvetlen befis motorja.
Mazda az meg megint más, skyactive motorja k..a jók
Most meg a befecskendezlsi nyomást emelik, háát nem tudom hogy ez mennyire segít, de tapasztalatok azt mutatják hogy lassacskén a benzines autók is szarok lesznek városi rövid távokra.
Na meg részecskeszüröt kapnak az új benzinesek is, ami rövid távon megint mások buxáját tömi...
Reggelt!
Pl. 1.4 tsi (utolsó gen) de az új 1.5 tsi is 2hengeres rész terhelésen... annyi a trükk hogy csak 2hengerbe fecskendez ü.a.-ot, és csak benzineseknél van (ha jól tudom)
De ha abba tudnád hagyni azt,hogy aszerint viselkedj,mint amilyennek képzeled magad,akkor tudnád, hogy ki vagy..."
Megszámolni nem tudom mennyit szereltem a koxosodás miat, átlag 35-40ekm-ént
Sebaj én elkértem az árát
Nesze neked eu6 közvetlen befi
Azért az érdekes hogy japán márkát ilyen problémával nem szereltem... pedig Honda, suzuki, nissan "félig renault" is van közvetlen befis motorja.
Mazda az meg megint más, skyactive motorja k..a jók
Most meg a befecskendezlsi nyomást emelik, háát nem tudom hogy ez mennyire segít, de tapasztalatok azt mutatják hogy lassacskén a benzines autók is szarok lesznek városi rövid távokra.
Na meg részecskeszüröt kapnak az új benzinesek is, ami rövid távon megint mások buxáját tömi...
U.i szia pajti
Pl. 1.4 tsi (utolsó gen) de az új 1.5 tsi is 2hengeres rész terhelésen... annyi a trükk hogy csak 2hengerbe fecskendez ü.a.-ot, és csak benzineseknél van (ha jól tudom)
Meg idom nelkul minden motor dögösebb