Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit idézek elő?
Azt hogy egy kretén lúzer vagy aki egy rendes gumit se tud megvenni?
Ha semmi sem tetszik itt miért véred itt a nyalad?
Ne lépj be és senki se fog hianyolni.
A Harley-Davidson találkozókon ott szoktam lenni.
Az apukám!
88 motorom? Ezt nem értem.
Nem fog. Kemény mint a teafilter.
Namost akkor jössz vagy nem?
Építő?Dagikám,ok-okozat!Milyen jellegű kommentet vársz,amikor Te magad idézed elő a konfliktusokat? Milyen helyzetről hadoválsz,Te marha? Egész más itt pampogni zolika,de Te kemény vagy,mint a száraz teveszar.

Olyan kommenteket meg ne várj tőlem,mint pl.pocsestől.
Szerinted mért dobta ezt fel.
Arra várhatsz, ez is csak egy hangember.
Írj egy címet és vasárnap arra kanyarodok.
Ott van 88 motorod, gyere amelyikkel jól esik
Nem eeeeee, ezt meg ki mondta neked??
Orvos?
Nyugodtan kapj be egyet kettőt hármat, nem lesz tőle semmi bajod
Elvileg
Szívesen mennék, szeretek új embereket megismerni, főleg ha motorosok!
Ez már jóbban kinéééz
Az is érdekes lenne, de az a szám tuti kevesebb vagy kitudja.
Ezt minek? Az agyi vérkeringésem rendben és amúgy sem élek gyógyszerekkel.
És fordítva...
Nahh bogyi beszed!
Aztán gyere csak te is majd a "találkozóra"
Azért megnéznék egy Sportmotor.hu közönségtalálkozót. Arra is kíváncsi lennék a felhasználók hány százaléka van tiltva pinknél.
Az üzenőfal nem az egyforma érdeklődésű emberek gyűjtőhelye, bár mostanában kicsit limitálódott az ide írkálók száma. Itt se egyforma motortípus, sem lakóhely, sem egyéb égisz alatt nem tudsz emlegetni senkit. Hacsak a #savazzukapinket ki nem találod. Hogy ezt a "társaságot" egyben lásd, arra kicsi az esély. Szerencsére...
Azt hittem itt hiteles adatlapok vannak. Egyébként nem voltam már itt 10 éve ugye, szoktak lenni fórum találkozok? Szívesen megismerném az itteni kedves példaértékű embereket.
Ott a pont.
Egy tipikus kádári házmester típus vagy,addig tudsz basztatni neked nem tetszo embereket míg rád nem másznak,utána sértődötten kiabalsz rájuk a rácsok mögül.
Először megverni,lelőni akarsz egy anonim fórumon majd amikor helyzet van visszakozol mint egy ringyo mert hideg van.
Baszod akkora a pofád mint a dunai duzzaszto ha azt a csoresz pinket kell reszelni virtuálisan.
De ha ddt elereszt egy sima poent a mitasrol meg rolad rögtön útszéli agresszív gyökerkent esel neki mert az már nem tetszik.
Egy sunyi kis vakarek vagy aki itt éli ki a nyomorult élete dolgait mert megteheti.
Egy normális építő bármilyen hszed nincs csak a basztatas,kritizalas.
És amikor visszaadom neked amit másnak adsz csak vicsorogsz mint a ruhos kutya.
Meg kanapéja. Jó sok.