Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ki látná? Ez is bővíthető farokcsont és mellkas protektorral?
Nem szoktam itt így felkapni a vizet de most elsűltem. Elnézést kérek! Én is szoktam, csak én nem szoktam felvenni, nem is szabad. Csak most nem sikerült.
A márkát nem tudom, de a kelomotor-ban van 21eft-ért
Tudom olcsó húsnak híg a leve, de na mind1
Nem lesz
Köszönöm, legközelebb ilyen esetben az én kedvemért egy kis i betűt tegyél zárójelben utána. Köszi!
Ez van nekem. Mintha rám gyártották volna, hihetetlen kényelmes, a védelme nem tudom milyen de úgy gondolom hogy az alpine szart nem csinál, azt bánom hogy nem ktm-esben vettem, pedig úgy olcsóbb lett volna :( most passzolna a csizmámhoz
Ez mi? Ugye milyen idegesítő az értetlenkedés és a kötekedés. Te is szoktad ezt csinálni.
Hogy te is érsd, ironikus volt, de ha annyit rászánnék nem azt vennék.
Érte, azt hittem annyit bírt.
Dettó!
Az mindegy hogy néz ki, csak védjen. Vannak akciók, láttam olcsóbban is valahol, de már nem emlékszem, valamelyik nagy külföldi webshopban talán.
10ezret használta, 1szezont, a tavalyit. Idrn még semmi, de a kesztyűn nem látszik a használat.
Szerintem nem éri meg, én biztosan egy rendes kabátot hordanék sas protikkal és pluszba egy jó gerincvédő. Az ing plusz egy ruha amit le-fel kell húzz.
Azt is írni akartam, nekem hátprotektorban most a KR-3 a legszimpatikusabb.
Áhhh 70 gurigát én nem adok érte, spur vagyok
Pedig jól néz ki, főleg a forcefield
10 ezret elment eddig vele, vagy annyit bírt?
De imádom az ilyen beszólós kölyköket. Nem a strand papucsos hülye gyerek vagyok meg a feszülős polós egykerekezős gyerek. Nyáron aki még 10 km-ere megy motorral azon rohad az overál típusú ember vagyok. DE te majd megmondod nekem hogy széftizzem magam meg rendesen anyagiasan. ÉRted mit pofázzok? Jó magyar mentalitás! Az hogy ha már nem tudsz az alapoknál kötekedni akkor mész tovább.
Én meg alpinestarst, a forcefield nekem kényelmetlen volt
Németből kell hozni, ott volt manuális váltóval.
Van onnan 1-2 cuccom, pl adidas cipő ami az első használat után fűnyírós cipő lett de haveroméknak kiváló nike érkezett onnan, van bmw gs kesztyűje, hajszál pontosan olyan mint a gyári és kb 10ezret lemotorozott benne.
Ohh ma láttam egy feketét
Még mindig nem nagyon beggyüüüün!
Csak az a cvt nem kéne
Nem! Menj el egy boltba és próbáld ki! Forcfield-et vennék.
Írtam, hogy NEM!
Protektor ing-et visel valaki?
Vélemény?
Ha kipucolnám a kabátból a thermo bélést és a protikat akkor vajon még feljöne a kabát?
Nem olyan mint a kínai kaja.