Nem szoktam itt így felkapni a vizet de most elsűltem. Elnézést kérek! Én is szoktam, csak én nem szoktam felvenni, nem is szabad. Csak most nem sikerült.
Ez van nekem. Mintha rám gyártották volna, hihetetlen kényelmes, a védelme nem tudom milyen de úgy gondolom hogy az alpine szart nem csinál, azt bánom hogy nem ktm-esben vettem, pedig úgy olcsóbb lett volna :( most passzolna a csizmámhoz
Szerintem nem éri meg, én biztosan egy rendes kabátot hordanék sas protikkal és pluszba egy jó gerincvédő. Az ing plusz egy ruha amit le-fel kell húzz.
De imádom az ilyen beszólós kölyköket. Nem a strand papucsos hülye gyerek vagyok meg a feszülős polós egykerekezős gyerek. Nyáron aki még 10 km-ere megy motorral azon rohad az overál típusú ember vagyok. DE te majd megmondod nekem hogy széftizzem magam meg rendesen anyagiasan. ÉRted mit pofázzok? Jó magyar mentalitás! Az hogy ha már nem tudsz az alapoknál kötekedni akkor mész tovább.
Van onnan 1-2 cuccom, pl adidas cipő ami az első használat után fűnyírós cipő lett de haveroméknak kiváló nike érkezett onnan, van bmw gs kesztyűje, hajszál pontosan olyan mint a gyári és kb 10ezret lemotorozott benne.
Tudom olcsó húsnak híg a leve, de na mind1
Nem lesz
Pedig jól néz ki, főleg a forcefield
Még mindig nem nagyon beggyüüüün!
Csak az a cvt nem kéne
Vélemény?
Ha kipucolnám a kabátból a thermo bélést és a protikat akkor vajon még feljöne a kabát?