Fillérbaszás, ez az ahelyett hogy elmennél egy boltba és felpróbálnád, hatalmas különbseg van gyártón belül a típusok között is.
Eszembe sem jutna ilyet látatlanba rendelni, csak ha volt már ilyen rajtam és tudom mekkora kell és hogy az mennyire kényelmes.
Wish-en van fent ilyen Dainese gerincprotektor ami érdekel. 6000 Ft- + 2000 ft környéke a posta. Szerintetek?
Amúgy annyit meg ér, a tököm érdekli a méretezés ami cumi lehet. Rendeltetek már innen?
Amúgy minden nap küldök ég klipet körbe a cégnél mint a nap slágere.... kifejezetten szart keresek, nem hittem a szememnek, mikor ezt feldobta javaslatnak imádják
Fillérbaszás, ez az ahelyett hogy elmennél egy boltba és felpróbálnád, hatalmas különbseg van gyártón belül a típusok között is.
Eszembe sem jutna ilyet látatlanba rendelni, csak ha volt már ilyen rajtam és tudom mekkora kell és hogy az mennyire kényelmes.
Csupán egy eszköz A-ból B-be
Amúgy annyit meg ér, a tököm érdekli a méretezés ami cumi lehet. Rendeltetek már innen?
A vitara listaáráért. És ne vakoljatok vele, két ismerös is hozott ki, halálba alkudva