Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor írok ennek a fekának, hogy segítek neki hétvégén ha szeretné, ne csak nézegesse, pakoljuk össze, de gyorsan.
Passz. De ideje lenne már kicsit, Gergőnek motorja még darabokban, nekem időm nincs hogy besegítsek oda most
Saját tapasztalatom nincs, viszont több motoros barátom (akik nagyon sokáig használták ezt a gumimárkát) véleménye szerint a Heidenau egy teljesen átlagos, közepes minőségű gumi volt - NAGYON jó áron. Miután brutálisan megdrágult, azóta teljesen értelmetlen ilyet venni, bármilyen motorra: ugyanannyiért van jobb is.
Mikor lesztek fokon? Mikor bandázunk?
Heidenau-nak ez a téli gumi nagyon fasza, remélem eljutok már addig a cikkig is végre
Ebben a pillanatban vettem észre, elmehetnek meginni együtt egy sört és átbeszélni a KRESZ-t.
Hmmm 5:26-27-nél mintha a balra kanyarodó kocsinak is tiltva lenne a balra kanyarodás...kezet foghat a motorossal, ezt szépen összehozták ketten.
Azért a dupla záróvonalon balra kanyarodás is érdekes....
5:25-nél ott a kibaszott dupla záróvonal...azért van, hogy minden nyomorult a saját sávjában maradjon és élve jusson haza. Nem tudom sajnálni ezt a barmot.
Persze, hogy nem rossz a Heidenau, inkább strapabíró, mint sportos, de 250 ccm-ig nekem eddig nagyon bevált, jól melegszik és tapad ezen a teljesítményen is.
Sose szerettem. Mostanság trendi a melegség, menetközben is lehet váltani.
De.
Egyébként csak a munkás az osztály, a paraszt az ság.
De igen! Bájölödzsi óráról is hiányozhattál!
Igen! Neked nincs ilyen élményekben részed?
Ez sem zár ki semmit az említettekből.
Jó tanítód volt. Osztálytalálkozót szoktatok tartani?
Írtam hogy melegek!
Elnézést, valóban mondtad. De a kettő nem zárja ki egymást.
Google!
Ők munkások! De ezt is mondtam már MR.Kavinton.
Azt hol tanítják?
Mezőgazdaságot!
Dezső, meg a másik jómadár?
És mit?