Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vedd be a gyógyszered.
Dehogynem! Csak nem figyelsz! Nem véletlen kérdezel mindig vissza.
A családjáról se.
Bár oszi mindig ilyen volt.
Nem szeretem a Mitast. A családoddal meg te jössz állandóan, másról meg nem tudsz értelmesen nyilatkozni.
Azt mondtad szóljak.
Nem volt feltétel.
Terelsz.
épp nemrég nézegettem hogy a régi "gagyi" márkák eléggé felzárkóztak árban a nagy nevek mellé
szerintem a "nagy nevek" minősége sokat csökkent a gagyikhoz képest, vagy a gagyi fejlődött fel
az biztos hogy nem sok eltérés van már
kocsihoz is vettem most gumit aztán a goodyear 3 ezerrel drágább mint a kormoran......igaz hogy az alsó kategóriás goodyear de a teszteken jobban teljesített mint a kormoran +3 ért
a heidenau is még 10 éve tök olcsó gumi volt, a mitas is, bár a mitas mindig is szarabb volt, a heidenau volt a legjobb olcsó de teljesen használható motorgumi
Jó, de előbb te is csinálj videót, hogy motorozol a márkásabb gumidon. Úgy talán érne is valamit a szavad.
Szövegértelmezés! Ja és unalmas és zaklató ez az érdeklődés már a részedről. Inkább tárgyaljátok meg a Mitast, hogy lehet azzal is motorozni, nem is akárhogy!
Szóltam.
Szerintem nagymamád sem 30 évesen ment férjhez és vállalt gyereket!
Ja, értem. Akkor azért fontos a túlkorossá vált nagyobbik mielőbbi kiházasítása.
Már ott is szerepelsz?
van olyan "nép"csoport, ahol már tizenévesen férjhez adják a gyereket... itt is ez lehet
A mi életünk nem búlvár! Ha ilyesmi érdekel menj az origóra.
A feleséged és menyed kontextusában került napirendre a téma.
Apropó, miféle menyed van? Van mé eltitkolt gyermeked? Mert ugye gabikának most hajtod fel versenycicát a gergö aki valojában gergely, az meg annyira kicsi hogy nem értelmezhetö az esetében.
Érthetőbben, kérlek!
Akkor neked sincs veszett ügyed.
Szóljatok már neki, hogy a Mitas alkalmatlan erre.

http://youtu.be/lvRV3xYm2V8
Jaaaa hogy Érden borította szét a gépsárkányt? Akkor rakja össze egyedül.
Tévedés! A Spártaiak is melegek voltak.
MZ re nincs igazán méret más gyártóktól. Csak a Mitas meg a Heidenau az alternatíva.
Valaki talált egyszer valami méregdrága Pirellit, amit sikerült felrakni, de az is rosszabbul viselkedett mint a Heidi
De az tényleg pofátlanság hogy mostanra rendes gumi árában adják.
Mitast kell venni, az jó tartós. 24 órás versenyen is azt használják.
Hát ez kurvajó..............milyen baszott mérges.......

http://youtu.be/XXUcwwfNv8U
És lemész Érdre?