Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mitas.
Mióta Zolit,Pocsest és Eryket tiltottam azóta nálam is ez van.
Nekem sem volt soha használt, mindig új.
Nem tudom a terep gumijai milyenek, de a sport nem olyan rossz, mint állítják.
Nem érdekel különösebben, csak rávilágítottam, hogy annak idején nem csak azok szültek korán akikre most céloztál.
Ebben akár igazad is lehet, én szinte kizárólag uj gumikat teszek fel. A motor esetében nagyobbak a kockázati tényezök mint autónál.
áááá kimaradsz a sorozatból....
ha téged ez megnyugtat....
Srácok, mekkora nyugi lett, hogy új barátunkat letiltottam ....
ha nem öreg a használt akkor inkább azt
nekem volt olyan mitas hogy a 30 lovas motor alatt kikapart a vizes aszfalton menet közben
alig lehetett vele fékezni is
egy túra után dobtam ki a fenébe
Nem értelek,csak kérdezek.
Úgy gondolom, akinek nincs pénze megvenni a Supercorsat, annak egy olcsóbb márka teljesen jó és jobb, mintha használtat vagy vágott slicket venne.
Ez teljesen biztos.........
Most csendbe teszlek kicsit, fárasztó vagy.
Tehát igazam volt.
Jó, te lehet nem is fikáztad, ez azoknak szólt akik lenézték.
Ne kérdezz mindig. Ma nem az a nap van :)))))
esküszöm követem a sztorit.... hidd el, nem nehéz...
Miről?
Nincs, de csak azért nem veszek mindig olyan gumit, amit valaki épp elkezd kritizálni, aztán előkerül egy másik valaki aki igyekszik megcáfolni a kritikát. Nincs okom venni, annyira meg nem tett kiváncsivá a tulajdonsága, hogy kipróbáljam. Van, amiben maradok a bevált dolgoknál mindaddig, amíg késztetést nem érzek a váltásra. A Mitason kívül van még jó pár gumi, ami kevésbé elismert, vélhetően nem rossz, és minden bizonnyal többre képes az utontartásban mint én, de nem szándékozom végig próbálni mindet.
Hasonlóképp vagyok a motorolajokkal is. Hosszú ideig használtam Conri RoadAttackot, azt is sokan szapulják, nekem nem volt vele gondom, szerintem jó gumi.
Erről beszélek.
Vedd be a gyógyszered....most.
Nem élek olyasmivel, neked sem kell, de pár kezelés rád férne. Nem bántásból mondom, csak a megnyilvánulásaid nagyon gyerekesek.
Van tapasztalod vele?
Persze hogy nem