Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a szervó.
Én mindig féltem behozni a kandalló elé a medve és hasonló bőröket mert elég figyelmetlen vagyok és előfordult, hogy fordítva dobtam le és a fogai felfelé álltak és mikor lehuppantam a metszőfogak súlyosan analizáltak, így maradtam nagyi által szőtt 300 évig a karavánutak elé tett kasmír kelméknél no meg innen csak 3760km-re van a főváros így annyira nem találkozunk már nagytestű vadakkal.
Ellenben semmiképp sem ergonomikus. Meg ha olyan hosszura sikeredett a váltókar, akkor vagy szorulásra hajlamos vagy kopásra :)
Mint a mondás is tartja, ki az állatot szereti rossz ember nem lehet.
Nem automata , létezik ez a váltó , valami 20-on sebességes váltó , és elég kacifántos a kulissza rajza !
Az a fránya telefon,ne haragudj.
Eddig nem mutatta jelét! Inkább az állatok érdeklik.
Az utolsó mondat nekem külföldiül van.
Akkor nem pedofil?
Azokat már mind kilőttük. Belőlük vannak a szönyegek. Mondjuk a medve kicsit szúrós, de azért nem rossz.
Nem tudom! Nagyon bizalmatlan az idegenek iránt, érte egy trauma régen. Mindenkiben az ellenséget látja. Fiamnak felé nyílt meg elsőnek.
Akkarod mondani szállni fog a geci mint az ökörnyál!
Kinézném azt is, közbe meg automata:))
A medvék és a tigris nem aggat?
Küld már el erre is, itt van bőven. Sör is meg hó is.
Gondolod automata csak a felvételért tette be 3 alurudat amivel kavirnyál?
Én meg cikket írok ma egész nap, haladni kell azzal is....
Szeretem a nyugalmat, a csendet.
Szerintem a fele csak látvány kedvéért van :))
Hát válcsa a sebességet, csak hogy melyik-melyik, na az a feladvány tárgya.
Azért manapság ez már kicsit egyszerűbben megy.
Nem lenne jobb valamivel közelebb költözni a lakott vidékekhez? Azé' ott a tajgán szar elindulni a hegyekbe kanyarogni mert az van vagy 3 hét mire a kaukázus keleti lejtőit eléred.
Értem! Nekem van egy haverom Honda Rider ő szokta kiásni a motorokat egy sörért!
Hosszabb botokat nem talált?
Uuuuuuu jól hangzik
Akkor még betárazok az apróval