Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindent a haszonért...egye is meg az összes ganét, amit kotyvasztott. Bács megye meg sci-fi bor birodalom, ott van a hazai bortermelés Bermuda-háromszöge.

Ágasegyháza-Izsák-Kecel...szőlő nincs...bor van.
A Klenáncz méhészet keverte a kínai méznek hívott csúfságot. Cukorral, vegyszerekkel, tiltott dolgokkal szennyezett volt.
100méteren belül van 6 kamion sofőr, bár az egyik gyerek szerintem már elköltözött otthonról egyik meg mintha már nem menne a nagy géppel

igazándiból tökmindegy, ismerek olyan méhészt is aki kínából vette a mézet és úgy adta le mint a sajátját(nem mondják de ez 99,99% hogy szervezett dolog volt)
a csalás a lényeg.....mindenhol ott van
Demá tudjuk hogy a szomszédod:))
A cége, nem ő maga. Csak mert van egy haverom, aki ugyanezt csinálja, csak olaszból
nem varga
infót nem adok mert csal a méterrel meg az órákkal
egy időben rengeteget gépeltem, és ez a noti meg minimum 7 éves
nekem még egyik nb-on sem kopott meg a billentyűzet, pedig munkaeszköz...
Cseréld fel őket, hogy egyenletesen kopjanak - majd emlékezetből gépelsz!
nos
a leggyakrabban használt betűk:lnmskty aei
a legritkábban: qwxpf
nagyjából ilyen sorendben
most nézegetem a kopást
A végén mindegyik a - sok éves, véletlenül sem első gazdás - BMW-nél, esetleg Audinál köt ki....
Minden strici a hófehér Ladában kezdi...aztán ahogy fejlődik a cég, jönnek a nagyobb kocsik.
jah, akkor értem, de }a 6.ban mutatok ilyet neked opelban, suzikiban, hondában ,toyotában stb
3.34-től
Az ÚJ BMW még nem feltétlenül buzis. Majd 8-10 éves korára, háta mögött 2-3-4-x tulajdonosváltással válik azzá. Tudod, amikor a kigyúrt, fuxos strici lesz a gazdája...
látod, mondtam én, hogy divatos
http://youtu.be/fqdWoUWUXWk?t=218
a 740e is buzis autó? mert az már hybrid, meg környezetkímélő meg minden
Marha egy pók vagy te bammeg.
az egy szükségs rossz
de azért kijárna nekik évente pár korbácsolás
csak hogy ne örüljenek annyira
És mi van a KTM motrosokkal ?
Nem vettem de egy márkatársról lehet szó.
Micsoda liberállat vélemény ez?
Te mindent magadra veszel, ki mondta hogy rólad volt szó?
Enyèm benyás be beeee... ès a következő is az lesz.