Az Tibi. T 4 dizelek 2003-ig.Egr lefalaz vákum ledugóz,kipufogó könnyitések.....10000 km ként olaj csere (Gajdos Miklós a juhtub egyetemen kifejti az olajmizériát) Minden tankoláshoz 2T olaj a gázolajba lehetőleg szintetikus de az sem baj ha nem az.2.5 Tdi téli üzemben állófűtéssel (8liter/100km) 2 Tonnás bódé 480 000km gyári értékek NO csiptuning !A dizel kevésbé toleráns a hanyagságra mig a benzines elnézőbb.....
Na a Töki felig tapszeres lett, szoval amint beüt egy kis plusz homerseklet, megy a nagyihoz, mi meg a Zurammal egy kort valamerre
Februarban elsokent a Turul madar lesz a cel
csendben jegyzem meg, hogy Imi haverom Honda mesterszerelő (Hondások között ismert), ha bemennél hozzá 5 perc altt 300-szor hallgatnád meg, hogy mennyire szarok ... imádom még hallgatni is, persze minden szerelő azt a konstrukciót szidja, amit szerelnie kell... a legtöbb autó meg már úgyis francia, pl az új opel is az már...
nem, azért mert ez az igazság ezzel a motorral kapcsolatban... vannak igazán elbaszott dízel konstrukciók, német is, japán is stb, mint ahogy elbaszott benzines motorok is...
nem találom azt a videót amikor vonult be a nép egy kismuff ott ugrabugrált-pattogott amikor padlózták a gpeknek
nem tudom hogy fogyasztott-e valamit.....
szabadidőmet nem szeretem hülyékkel tölteni nem mindegy, hogy valaki hülyéskedik vagy tényleg hülye a tdi meg nem való mindenkinek, pláne nem gyerekeknek... megvan annak az előnye, de egy dízelt tudni kell használni is...
nem volt idő rá
én se akartam ot lenni annyit de mindig szar helyen voltam+ 3 hét betegállomány, akivel vagyok az se volt jó sokat aztán össze is jött pár nap plusz
Aki kitalálta hogy a kocsikba tegyék megpofozni ninnden nap 2x
1hónap és megkapja a bözsi kártyát és mehet a mekibe
Amíg van mit szívni hadd szííjon a csöpség
Februarban elsokent a Turul madar lesz a cel
http://m.youtube.com/watch?v=E52OGAp1sxE
Bár biztos nem erre gondoltál
nem tudom hogy fogyasztott-e valamit.....
én se akartam ot lenni annyit de mindig szar helyen voltam+ 3 hét betegállomány, akivel vagyok az se volt jó sokat aztán össze is jött pár nap plusz