Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozzád szóltam csak, mégis meglettem szólítva más által is. Ami alapvetően nem lenne baj, csak én szeretnék kimaradni abból az eszmecseréből.
Értelmes beszélgetésbe szívesen beszállok, de az elmúlt napokban látott szerintem nem az.
Felőlem, kell neki is egy rajongó.
Basszus milyen lógót találtam vannak ám pihent agyúak.
Akkor már inkább vagyok Pocses fan,........ ha érted.
Ez így ebben a formában nem igaz!
Ahhoz képest, hogy "letojja" eléggé érdekli.
Kedves SM! Megint ki szólt hozzám ratyi Norbi, szóval...
Már nem nagyon jön más, de ugye ne csodálkozzunk. Te is jobb lesz ha nem beszélgetsz túl sokat e46-al. Amúgy szép napot Naked is!
Ő egy Pocses fan, szóval...
Akinek nem inge.......
Ugye nem rám gondolsz?
Szevasztok!
Ahogy elnéztem az elmúlt napokat, tulajdonképpen két ember is elég hogy "pörögjön" a fal.
Akkor Te madár vagy.
Szép jó napot! Most Én vagyok bagoly.
Semmi értelme hagyd már... Amúgy meg jó napokat kívánok.
Okostojás,soha nem adtam rá okot,hogy beszólj!Ne legyél álszent!Miután elkezdtél kóstolgatni,utána jöttem Én!De,látom még mindig nem bírod abbahagyni!Ez olyan Neked,mint az oxigén....és akkor persze jössz azzal a dumával,hogy nem érted miért nem minket tiltanak?!
Nana! Több tiszteletet!
Mi csak kiverjük
Te Jozsi, hogyha leszoplak es utana te is leszopsz, akkor buzik vagyunk?
Nem, csak kvittek
Nem ebben a formában, de a lényeg ez volt!
buzulás az nuku
Nekem mondtad,hogy ne rajongjak?
S igen nem beszéltük meg az idézgetést,pusztán tetszenek a jelzők
S nem clammal vagyok hanem azok ellen akik megtalálják
A vicc az, hogy nekik azután szóltam be, miután betaláltak. Viszont akkor sem úgy, ahogy ők...
Szerintem a moderációnak pártatlannak és következetesnek kell lenni, ezt szerintem privátban nekik is írtam. Lehet, hogy csak én látom így, de itt nem így működik...
Hatalmasak, idióták. Most már szánalmasak, próbálnak visszaoltani mert beleléptél a kis yamahás vagy hondás lelkivilágukba.

De a Sportmotor.hu!!! moderátorai is szánalmasak! Nem látnak a szemüktől, 15db álnév, beszólogatás,köcsögözés, szitkolózás. De őket nem törlik, nem moderálják. Na akkor most mi van ?
Na azért! Amúgy már nem emlékszem miért küldtem el neked, talán mert megemlített téged is.