Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

volt hasonló esetem, igaz nem motorral. Ott a nemzetőrség tekintéje hát hogy is mondjam, csorbult
Lehet felnyomnak majd mert csepegaz olaj a kocsidból a saját feljárodra,a szomszédaid.
Az ám!
Haladunk a fejlett nyugat felé.
Mennyire jófejek hogy csak 50, nem pedig 150 a bírság.

http://hvg.hu/cegauto/20170923...

Vagy megnézem vagy nem.
Ne aggódj, napok kérdése és megtelik a sportmotor újra a rózsaszín alpok galériákkal...
Nembeszélve a jó teherszállító, és kényelmes rakodó felületről.
Na belőle is megèlne egy csernuska.
Hál istennek nem pink.
Bár ez se normális.
Neeem, csak máshol is vannak versenycicák
Nemond hogy váltottál idomosra? .
Magyar,mindigezvan,siessünk be elé mert beragadok 10Mp-re.
Érdekes az osztrák pont fordítottja.Visszamegy mert a jobbosban van gyorsabb.
Ezt fogja tudni a strandkorlátkék is.
Nekem a 22éves gyári 50es minarelli blokkos centro maxigázon 63at megy a gps és az út széli sebességmérő szerint is akár másfél mázsával is
Maxigázon 3,1 ha ilyen 50 felé megyek akkor 2,8litert eszik
A 63 eléréséig kell neki vagy 5-600méter
Most tettem bele 4g görgőt így 50 lett a vége de a homokos úton kapar még ha rajta ülök akkor is
Tudom én azt, szeressem is nagyon A bulik nem nálam szoktak lenni (hálaajóégnek..) meg hát egy Chris Rea-ra azért nem lehet olyan jót veretni mint egy 'csapdára
Elöl.
Középen lesz a motor?
Quad405-öst nem kell lenézni, az egy nagyon jó kis erőlködő. Tényleg nem audiofil cucc, de sok csicsás gagyit a mai napig aláz, és pár házibulin meg zenekari próbán jól szolgált.
Nekem nem volt pénzem rá, de én meg építettem magamnak egy erősítőt ugyan azzal a Sanyo hibrid erősítő IC-vel ami a Technics-ben is van
Nekem sem kell jobb hangzás....no meg a jó kis alu öntvény kosaras Videoton fa dobozos hangszórók is szebben szólnak mint a Media Marketban a fél milliós rendszerek....felette azért már találtam volna szebb hangzást, de annyit meg nem ér nekem.
Hát.......ja.
Lesz csak később.
Vagy nem.
Pedig milyen jó lenne egy galéria róla.