Meg kell tanulni szarni a masik velemenyere. Ahogy nekem senki nem magyarazza meg az isteni letet, en igy is ugy is ateista maradok. Mindenkinek megvan a velemenye. Max attol kapok agyfaszt mikor megakarnak teriteni. Vagy amikor valaki 'nagyonvallasos', de egyebkent egy iszonyat gazember...
Nem allok le vitatkozni, felesleges.
Nem magyarozok.
De tény,szinte csak nálunk van hogy halálmindegy mennyivel mész akkoris a lassabb kijön eléd.Mert attól fél hogy "beragad"vagy csak "nehogymár elém jöjjön"
Amint beállt eléd megy ugynazzal a sebsséggel.
És ez nálam pályán 140 körül is megteszi.Nme kell 250 hozzá.
Sajnos ilyenek vagyunk.
Máig emlészem egy idegenvezetőre.
Volt anno amikor jól ment egy gyártó ingyen és bérmentve kirepültetett Jeruzsálmebe.Halál jó mert a buszút de bármi mellett mentünk az idegenvezető sorolta a bibliai eseményeket.
Voltam abban a temetkezési helyben ahol elvileg jézust temették stb.
Ráterelődött a szó hogy a különböző nációk mind egy csapatba tömöülnek egymást segítik az országban.
Kivéve egyet..............találd ki?
Pedig egy vallásúak.És mégis.És nem szidom csak a tényeket állapítom.
Ha valahol összeverődik 3 magyar annak minimum 4 véleménye van és kb 5 perc alatt össze tudnak veszni felesleges hülyeségeken.
Főleg politikán de lehet az a megfelelő autómosási technika is.
Ne magyarozz,magyarországon,magyarul,plíz!
Azért a kolléga 250-el tolta,arra meg nehéz számítani,ráadásul a nagyrabecsült labancok ezért simán kivégezték volna.
Még pár év és kipusztul ez a csodálatos faj
Állítólag a rokonságban létező összes szar rajtam jön ki..... azért ez nem semmi hogy az összes felmenö minden egere összeszaladt a génjeimben
Pedig anyám azt mondta ha olyan leszek mint egyik öregapám már kicsinek el fog ásni
Szóval az csoda hogymég létezem, mert nem csak olyan vagyok hanem még olyanabb
Nem tévesztek sosem. Szinte mindig annyi muff volt az életemben amennyit szerettem volna, néha még több is... nem szabad átadni a kicsién-nek az irányítást
Kivételt képez a 12-16éves korban kényszerből felvett kézimunka szakkör
Te meg azt hiszed, hogy verkomolyan kiakadtam? akkor azzal kezdtem volna, hogy 'akurvaanyadatlebecolokentappenzen'
De ezzel az erovel a vallakozon, a kereskedon es a targoncason is felakadhattam volna
Azért egy heti 50 órás állás még nem feltétlen baj. Ne kapjon már mindenki alanyi jogon dolgokat.
Enné több munkát már feleslegesnek érzek. Én azért tuti nem vállalnék másodállást, hogy villogjak mások előtt a szarommal, nyaralásommal stb...
Idióták vagyunk......
A mai világban úgy kellene élni mint a cigányok. Party az év 365 napján annyi különbségek vannak hogy hó elején nagykanál utána egyre kisebb van használatban
Mi meg mit csinálunk? Munka hely másodállás hétvégi meló stb hogy tudjunk mások előtt villogni a nagy kocsival meg a tepsifonnal
Fizetjük az adót ezerrel csak hogy még többet tudjunk adózni....
Nem allok le vitatkozni, felesleges.