Értsd má meg, hogy nem fizet ÁFA-t a fizetésibű, mert az a jobb zsebében van. Mindent a bal zsebbű fizet, de az nem ám a fizetése, az csak úgy ott van 🤣 abból fizet áfát 😅
A Zasszony nem végez semmilyen más tevékenységet - minek is tenné? Nekünk elég, ami jön a praxisból😅 Van kolléga, aki a háziorvosság mellett állandó helyettesítő faluban, meg üzemorvos egy multinál - na ott dől a lé, de az sztem már elmebeteg.
Egylbként meglepően sok az orvosok közt az ilyen fillérhajhászó, mint te. Nekünk ez furcsa...mi nem úgy élünk.
Igazából ez annyira súlyos, hogy már neked kéne, hogy fájjon! 🤣
Egyszer a megtakarítást is elköltöd, és akkor fizecc belőle ÁFA-t. de látom, bonyolult.
ezt nem tudom
2001 után eléggé visszaesett a pc árusítási forgalmam, utána a nokia telefonok függetlenítésében és a dvd filmek árusításában volt a pénz
volt hogy sorban álltak az emberek a vonaton hogy számoljam ki a függetlenítő kódjukat 😂
Az áfa dolog kb 2007-8 körül lehetett.Elég jól emlékszem hogy előbb levitték,majd meggondolták és felbaszták 25-re.Kb 3 hónap vagy kevesebb volt.
Mer mintha 23% lett volna és úgy ment le 20-ra majd 25-re.De ez nem tuti,nem most volt.
Nem,nem vagyok troll,számomra még ez a megnevezés is röhejes.Troll,az valami filmbe volt,nem?Nem tudom mit nem értesz ezen,elköltött fizetésből származó ÁFÁ-ról volt szó.Én erre reagáltam hogy a fizetésemből én nem költök,tehát abból áfát sem fizetek.Ha meg másra gondolunk akkor fogalmazzunk úgy,ne fizetést emlegessünk hanem bevételt.Tudunk különbséget tenni,igaz?
Ez még messze nem csúnya..........én sokszor reménykedem, hogy csak egy troll vagy, de amúgy érted miről beszélünk, de sajnos mindig rá kell jönnöm, hogy nem, nem troll vagy. 🙃
Nem lavírozok,van egy havi áfa tétel,amit eladok azt visszarendelem,sokat kell agyalni mit és mikor meg mennyit,de nem átugorhatatlan dolog.
Ha szorít a dolog később lejáró számlát rakunk be.Nem kell hamis készlet meg ilyenekre gondolni.
Leragadtok a saját tatikus nézőpontotoknál.
Kereskedelem.A költség legnagyobb része árumozgásból áll.De pénzügyileg ami kimegy az visszajon és naggyábol egál,vannak anomaliak.
Mint most amikor nincs vevő és így nem rendelek be semmit.
én meg sem keresem azt amit esetleg nem tudnék elkölteni 😂
nekem nem romlik a forint a polcon mert ha csorog valamennyi befelé az sok esetben a következő napfelkeltét már máshol látja meg
na akkó jóvan. erre viszont egy nagy tanító meg azt mondta, hogy az a pénz ami nincs elköltve az olyan mintha nem is lenne 😅
Szóval a mester hitvallása szerint ini a követendő példa neki nincs mert ami van,volt azt elköltötte 😆
Nincs itt fényevés.Az alapfeltételezés az volt,hogy a fizetésedből is fizetsz ÁFÁ-t,erre te írtad hogy hacsaknem olyan helyen költi el ahol nincs ÁFA.Én meg ezt kiegészítettem azzal hogy ha nem költi a fizetését akkor abból ÁFÁ-t sem fizet.Én fizetést,egy helyről kapok,ebből vonják az összes járulékot.Viszont ebből nem is költök egy forintot sem.Amiből költök az nem fizetés és nem is vonnak belőle járulékot.
hát akkor te varázsló vagy(kezeit széttáró)
Valamikor régebben láttam egy rövid filmet ezekről a fényevőkről de nekem az jött le, hogy amikor már a gyerekek is csont bőr voltak beavatkozott az állam és feltáplálta Őket a hülye szülőket is majd letartoztatták ezeket az agymenőket 😅
Sajnálom. Szerettem volna hinni ebben(kezeit széttáró) ha én is kiülhetnék a napra a kezemet az ég felé tartva és jól is laknák tőle egész sokat meg tudnák spórolni éves szinten 😅
Egylbként meglepően sok az orvosok közt az ilyen fillérhajhászó, mint te. Nekünk ez furcsa...mi nem úgy élünk.
Egyszer a megtakarítást is elköltöd, és akkor fizecc belőle ÁFA-t. de látom, bonyolult.
Joido van?
Es meg vernyamolnak hogy a langos 2 rugo. 😆
2001 után eléggé visszaesett a pc árusítási forgalmam, utána a nokia telefonok függetlenítésében és a dvd filmek árusításában volt a pénz
volt hogy sorban álltak az emberek a vonaton hogy számoljam ki a függetlenítő kódjukat 😂
pesti piac újságban mindig áfa nélküli pc alkatrész árak voltak
csomót vettem anno
Mer mintha 23% lett volna és úgy ment le 20-ra majd 25-re.De ez nem tuti,nem most volt.
Ha szorít a dolog később lejáró számlát rakunk be.Nem kell hamis készlet meg ilyenekre gondolni.
Leragadtok a saját tatikus nézőpontotoknál.
Kereskedelem.A költség legnagyobb része árumozgásból áll.De pénzügyileg ami kimegy az visszajon és naggyábol egál,vannak anomaliak.
Mint most amikor nincs vevő és így nem rendelek be semmit.
nekem nem romlik a forint a polcon mert ha csorog valamennyi befelé az sok esetben a következő napfelkeltét már máshol látja meg
Szóval a mester hitvallása szerint ini a követendő példa neki nincs mert ami van,volt azt elköltötte 😆
Valamikor régebben láttam egy rövid filmet ezekről a fényevőkről de nekem az jött le, hogy amikor már a gyerekek is csont bőr voltak beavatkozott az állam és feltáplálta Őket a hülye szülőket is majd letartoztatták ezeket az agymenőket 😅
Sajnálom. Szerettem volna hinni ebben(kezeit széttáró) ha én is kiülhetnék a napra a kezemet az ég felé tartva és jól is laknák tőle egész sokat meg tudnák spórolni éves szinten 😅