igen(gondolkodós) itt nálunk borzalmas rossz az időjárási viszony. nyáron 25-40 fok télen 2-15 fok de van az 4-5 nap egy téli szezonban amikor már a 0-a fok alá is benézünk és a rengeteg csapadék is az oka lehet az az évi 60 cm 😂
Ellenben ha az osztrákoknál vagy a németeknél használnád ott nem ilyen viszontagságosak a körülmények(szemeit körbeforgató) télen mínusz 15 fok derékig érő hó és semmi sózás az utakon(fetrengős)
Ami volt, azok még garanciaidő alatt kijöttek (pl. kuplungmunkahenger valami öntési sorja miatt elette a karmantyút és beesett a kuplungpedál, a vezérműlánc feszítő gyenge anyagból volt és elette a lánc, így volt amit már 27e km-nél, de volt amelyik elment 60e km-t is, némelyik reggel besztrájkolt indításnál, és komplett vezérlőegység csere lett a vége, és még pár hasonló dolog) de mivel itt nálunk több is megy (csak itt nálunk van öt tök egyforma, még rendszám szerint is egymás után következnek) így visszahívásnál cserélték bennük a dolgokat, még ha épp nem is ment bennük tönkre ugyanaz a cucc.
Két-három éves koruk után már nemigen volt velük baj. (még a Golf 6-nál a TSI mizéria volt ennél is durvább, ahogy azok tömegével döglöttek meg, le is húzta a cég a választható listáról, VW/Skodát azóta is csak dízellel kérhetünk)
Nem, hanem egy baszott nagy robbanással ami tuti valamelyik ősmagyar hibája volt, ment a fáklyával és benyitott azon az ajtón amire ki volt írva, hogy nyílt láng használata tilos. 😒
azért az szánalmas hogy veszel egy új kocsit és arra gondolsz hogy nem lesz vele gondod legalább 10-12 éves koráig aztán már az első években ráköltesz annyit mint amiért a régi kocsid eladtad.........
Igen, ezt már számtalanszor hallottuk, de ez már nem olyan Astra. (K 1,6 cdti) ezekkel szinte mindegyikkel a legelején, egy éves korukig volt elég baj, bár mostanra kiforrta magát mindegyik, mostanában már nincs gond velük)
Eccer azt mondtad nem is.....
Na mindegy. Ebben igazad van, erre én is jutottam hogy nem aranyáron velük csináltatom. De a kurvaannyukat rá ment három honap ennyi idö alatt már többször kész lett volna. igy löttek a beszámitásnak meg ha megkezdem a torturát az is idö.
Ami külön felháborito hogy erröl kérdésemre hogy akkor irásos állásfoglalás nincs de ha nagyon akarok majd keritenek.
Magyarán két vagy három lüke telefonon megbeszélte hogy akkor ezt most nem garanciába. Aztán szoltak nekem is telefonon.
Szoval most hasznát venném a kimeritö okfejtö szófosásodnak....
Igen, a dolgozók mindenütt veszik az autót, mert jó árat kapnak. Ezekre aztán külön "jahreswagen" kereskedések meg most már weboldalak vannak. Érdekes, mi? 😁
Komolyan mondom, nem emléxem, melyik volt (3 éve), lehet, tényleg a Superb, mert az Octavia olcsóbb sokkal. Azért jött képbe a Skodri, mert ők adtak a legnagyobb orvos kedvezményt, és a szalon itt van a házunktól egy km-re 😀
Mindkettővel az a baj, ami a 7-es bmw-vel is. Már már kényelmetlenül nagy. (kettőnknek főleg)
Egyébként ezek a cégnél szinte mind kombiban vannak, azokat meg nem szereted. (mert az nem siklik elég csendesen, és te megengedheted magadnak azt is, hogy erre kényes legyél)😸
Az asszony az Astráért van oda, abban ült mellettem a legtöbbet. (de én nem vagyok oda érte)
Ellenben ha az osztrákoknál vagy a németeknél használnád ott nem ilyen viszontagságosak a körülmények(szemeit körbeforgató) télen mínusz 15 fok derékig érő hó és semmi sózás az utakon(fetrengős)