egyik ismerős reszelget néha egy "anyukát"
aztán múltkor meséli hogy sérezmezte a leány hogy egy fél órával kevesebbet volt döngetve, a szokásos 4 óra helyett csak 3.5 volt
mondtam neki hozzon össze vele amikor jó hangulatban vagyok leveretek egy fél perces menetetet aztán szeretném látni az arcát
Amugy nem itelem el, ha nem megy szegeny ferfinak sokaig, volt mar mindenfeleben reszem.
De Noverem kerek perec kijelentette, hogy O min 2 orarert tolja le csak a bugyijat... haaaat azert lehet, hogy nehanapjan van az embernek affinitasa akrobatazni ennyi ideig, de alapjaraton b@szott faraszto, nem kene heti tobbszori alkalommal...
2 perc már kiválló kör eredmény, fiatalon ennek sokszor fele se kellett
bár most így közel a 45-höz nem mindig sikerül ez a bűvös 2 perc, vagyis inkább elvétve
Hidd el, en se szeretnem, ha lognanak, de a termeszettel nem tudok mit kezdeni......
Amig en szerintem nem szepek, addig a Ferjem meg imadja. Na asszem ennel tobb nem is kell Szerencsere senki se egyforma, es ez igy van jol.
egy szóval se mondtam hogy tehetnek róla, de akkor is felfordult a gyomrom tőle
plusz azért fiatalon azért nagyon odavan mind a kannákkal, nem kevés egyed előnyt is kovácsol az ilyen erényekből
aztán utána meg csak csüng a hasukon
brrrrrrrrrr
lehet emiatt nem kedvelem a nagy kannákat....elszomorító mi lesz velük
MINIMUM? Szoval, ha 'eskön' van, az max 2 perc? gondold at Draga
Amugy jelentem: osztrakoknal kurva jo ido van, gyertek at meg egy gyors korre, ha tehetitek
A Ferjem 30 eves es meg sose rugtak tokon elmondasa szerint... En se rugtam meg senkit tokon, de terdet rugtam mar ki helyette, direkt. Az tovabb faj...
(a melles szolast pedig a Jobaratokban mondta Joey, hogy ezt irigyli a noktol )
Nyugi, a noknek a melle, a ferfiaknak a pocse log egy ido utan.
Mindket nemnek megvannak a 'szepsegei'
nagy öröm lesz nézegetni azokat a kannákat 30 év múlva amikor az összes a köldökig ér
sok éve amikor még faluszinten voltak a tüdőszűrők akaratlanul belekeveredtem egy női csapatba
baszki annyi lógó csöcs volt hogy azóta is emlékszem rá, (pedig legalább 20 éve volt) tiszta rémálom volt, sok szikkadt vízzel töltött lufi a hasakon
ha vertek volna akkor se tudtam volna gyorsabban kihátrálni a teremből
nem is írok erről többet mert már forog a reggeli a gyomorban
aztán múltkor meséli hogy sérezmezte a leány hogy egy fél órával kevesebbet volt döngetve, a szokásos 4 óra helyett csak 3.5 volt
mondtam neki hozzon össze vele amikor jó hangulatban vagyok leveretek egy fél perces menetetet aztán szeretném látni az arcát
De Noverem kerek perec kijelentette, hogy O min 2 orarert tolja le csak a bugyijat... haaaat azert lehet, hogy nehanapjan van az embernek affinitasa akrobatazni ennyi ideig, de alapjaraton b@szott faraszto, nem kene heti tobbszori alkalommal...
bár most így közel a 45-höz nem mindig sikerül ez a bűvös 2 perc, vagyis inkább elvétve
Amig en szerintem nem szepek, addig a Ferjem meg imadja. Na asszem ennel tobb nem is kell Szerencsere senki se egyforma, es ez igy van jol.
plusz azért fiatalon azért nagyon odavan mind a kannákkal, nem kevés egyed előnyt is kovácsol az ilyen erényekből
aztán utána meg csak csüng a hasukon
brrrrrrrrrr
lehet emiatt nem kedvelem a nagy kannákat....elszomorító mi lesz velük
Amugy jelentem: osztrakoknal kurva jo ido van, gyertek at meg egy gyors korre, ha tehetitek
24 órából minimum 23 óra 58 percet
(a melles szolast pedig a Jobaratokban mondta Joey, hogy ezt irigyli a noktol )
Nyugi, a noknek a melle, a ferfiaknak a pocse log egy ido utan.
Mindket nemnek megvannak a 'szepsegei'
sok éve amikor még faluszinten voltak a tüdőszűrők akaratlanul belekeveredtem egy női csapatba
baszki annyi lógó csöcs volt hogy azóta is emlékszem rá, (pedig legalább 20 éve volt) tiszta rémálom volt, sok szikkadt vízzel töltött lufi a hasakon
ha vertek volna akkor se tudtam volna gyorsabban kihátrálni a teremből
nem is írok erről többet mert már forog a reggeli a gyomorban
ráadásul 2x is
Viszont egesz nap barmikor lathatok melleket