másikkal sem.....
lehet te nem nagyon bütyköltél még gázkészüléket, de van egy határ ami után nem lehet "tuningolni" szóval hiába adsz neki több gázt nem lesz nagyobb a láng, aztán vagy be sem gyulad vagy szarul ég
szóval ha beállítod utána nem lesz baj vele, amúgy a kisnyomású rész általában nem veszélyes, max kigyullad ha ereszt valahol de ezt egy szál gyufával le lehet ellenőrizni
régi lom gáztűzhelyeken is volt ám mindenféle barkács dolog amikor elrohadt a kisnyomású cső rongy alufólia ami épp kéznél volt
a palacktól a szabályzóig ne legyen hiba, mert ott gyorsan és sok gáz tud távozni
én megnézném hogy cserélhető-e a fúvóka a gázkészülékben, ha igen akkor rátennék valami nyomás szabályzót ami van itthon( legalább 3db van a sufniban) és hozzá reszelném a fúvókát
a konyhai gáz főzőlap fúvókáit is így állítottam be
de ezt csak én csinálnám mert ugye én ügyes és okos vagyok........
Fogok,csak 9-18-ig bentvagyok,menni nuku,neten meg vagy 30-50 mbar meg ez az állítható 20mbar-os van.
Gondoltam rákérdek jó e az hogy 2 mbar difi van,uugyis mindent IS tudtok.
a 90es évek közepén kezdték a japó robogókat behozni konténerszám
sok foshalom mint, champ, egy-egy jog elrejtve köztük
ahogy cserélte a nép japániában úgy dobálták be őket a konténerbe és hozták be a sok lomot
utána indult a barkács szakkör ezerrel és adták el őket viszonylag drágán
Amikor én gyerek voltam nemigen 😂 akkor kezdték el a lefosott japan nagymotorokat behozni… 😂 szar volt az összes és alkatrész sem volt hozzájuk, de a menő gyerekek azt tologatták, igaz mint a fehér holló olyan volt…
Amúgy nem is értem, ez tök egyszerű nyomáscsökkentő kell neked, miért nem mész be az első szerelvényboltba és veszed meg ?
Én azt hittem valami precízebb dolgot akarsz venni. Ilyet bárhol tudnak adni, csak be kell menni egy boltba 🤷🏼♂️
max készülékházon kívül kezd égni 😆