Arra mondjuk kíváncsi volnék, hogyha egy lapot "felhúzol" hogy szintbe legyen, akkor hogy kerül majd alá csemperagasztó? Mert így csak egy huppogós-kopogós ragasztóhiányos valamid lesz - igaz, valóban egy síkban.
2 éve ilyennel csinálták az 1-ik pecóm(kezeit széttáró) De én nem erre gondoltam(ujjával nemet mutató) Hanem épp ott van felette reklámba amit linkeltél. Na olyat keresek (kezeit széttáró)
Hát egy pecómat csináltattam egyszer festővel. Ajánlgatták, hogy ilyen-olyan jó. Mázolás is volt. Na azóta nem kell festő(kezeit széttáró) Szebben megcsinálom. Persze érthető(kezeit széttáró) amit ő 1 hét alatt csinál meg én elbaszogok vele 3-ig. Én elcizellálgatom, hogy tetszen amit látok. Egy festő erre nem nagyon ér rá(kezeit széttáró) Igyekezni kell a következő munkára mert van bőven és nem órabérre fizetik (kezeit széttáró)
3 hónap alatt én sem számítottam F2 féle lézerméréses, aktatáskás Tibor burkolóra(ujjával nemet mutató) Annyira meg nem lett szar,hogy albinak ne lenne jó. (kezeit széttáró)
semmi (kezeit széttáró) Annak lesz igaza aki az erősebb kb. ennyi (kezeit széttáró)
szóval az a lényeg te akármilyen szar munkát kapnál, neked ki kellene fizetni(fetrengős)
amit nálam csináltak az is hagy kívánni valót maga után. pedig sokat is fizettem sokat is vártam. Akkor döntöttem el azt, hogy megpróbálkozok magam mert szerintem abban a minőségben meg tudnám csinálni, lenne hozzá huzalmam is(gondolkodós)
Pont az ilyen "csak kék, meg csak círmos, meg csak fekete vezetékekkel " van tele a faxom. Fél nap azzal töltöm mire kilámpázgatom melyik vezeték mire lenne hivatott. mert, hogy színre szín csak a legritkább esetben van(kezeit széttáró) kötötték azzal ami vót 😅
egy ilyen lakótelepi fosba kis helységek vannak(kezeit széttáró) wc, 1,5 fürdő 4 konyha 5-7 nm.(kezeit széttáró) Tele meg nem kell csempézni sehol(kezeit széttáró) Mind1 majd ha odaérek a gyakorló helyszínre megpróbálom(kezeit széttáró) Ha nem megy leverem az egészet a picsába azt inkább várok 3 hónapot megint valami balfaszra(fetrengős) Most láttam ilyen vízálló laminátos lófaszt. Úgy néz ki mint egy nagy járólap ilyen 40*25-ös. ez gyorsan menne mert tolnék alá padlopont azt pattintanám össze(gondolkodós) A baj az árával van 13 vagy 16 ezer ft. négyzetmétere (fejét fogó)
Az 1700 forintos alis üvegfólia10db ennyi volt) azért jóval gyengébb mint a 3-4 ezer forintos márkásabbak
Ellenben a 10 db-ból még van 6 db és 5+ éves a telefon ebből egyet bénán tettem fel és amikor le akartam venni elpattant
Pl olyat nem bírt hogy zsebben volt kulcs meg a telefon és lehasaltam egy gép mellé, aztán a kulcs miatt megrepedt, biztos a széléhez nyomódott
Egy fóliát meg foggal törtem el mert kellett a fény is meg a 2 kezem is és bekaptam a telefont és már recsegett is a fólia
A xiaomi flip tokos arra nem kell fólia
járólapot 3-4 es fugával gondoltam csempét 2-essel(gondolkodós) Elnézegettem ahogy burkolt nálam a faszi nyáron nem tűnt atomfizikának. (kezeit széttáró) Azt is 3 hónapra tudtam előkeríteni(fejét fogó) Na ennyi albidíjat buktam el, mert nem tudok burkolni(vigyorgós)
Láttam ilyen műanyag szerkezetet amit a fugák közé kell tenni és csavargatással vízszintbe lehet hozni a csempéket, olyat terveztem venni csak nem tudom hol mert még a nevét sem tudom.(gondolkodós)
most vettem egy pecót fúl lelakott. Azon próbálok majd gyakorolni. Csak előtte be kell fejezni még 1 másikat szerintem tél végére, kora tavaszra már burkoló mester leszek 😆
szóval az a lényeg te akármilyen szar munkát kapnál, neked ki kellene fizetni(fetrengős)
Fél napot szoptam amíg a festő után feltettem a szerelvényeket
Ilyen szintezőt láttam már van fogó is amit külön kell megvenni
https://burkolatszintezo.hu/TL...
Ellenben a 10 db-ból még van 6 db és 5+ éves a telefon ebből egyet bénán tettem fel és amikor le akartam venni elpattant
Pl olyat nem bírt hogy zsebben volt kulcs meg a telefon és lehasaltam egy gép mellé, aztán a kulcs miatt megrepedt, biztos a széléhez nyomódott
Egy fóliát meg foggal törtem el mert kellett a fény is meg a 2 kezem is és bekaptam a telefont és már recsegett is a fólia
A xiaomi flip tokos arra nem kell fólia
Láttam ilyen műanyag szerkezetet amit a fugák közé kell tenni és csavargatással vízszintbe lehet hozni a csempéket, olyat terveztem venni csak nem tudom hol mert még a nevét sem tudom.(gondolkodós)