Huhh,most kb hasonlítgatjuk a túrósbuktát a mákostésztához.
Egy 20v-os akkus gépet valami kábeleshez.
Nem mindegy az sem hogy a zöld széria barkács cucca vagy a fekete kefe nélküli motoros mostani.
Bár egyiket sem nagyipari célra találták ki és tankhajólk oldalát vagdossák vele.
Szerintem,az a fúró nem olyan mint a tavalyi.A nagyflexek hat éve lettek véve 230v os gépek voltak,leégtek mint a szar,de még utànuk vettem egy Einhell típust az a három fázisú automatát is leküldte.AEG kurvára bírja.
Akkor ezek szerint nagyon szór a gyártási minőség nekem is van egy nagyfelxem ami térkövet már eldaraboltam vele meg szegélyt falat vágtam vele ajtónyílásnak 10 centi vastag betont vágtam vele 12,5 méter hossszan még megy 😁 az akksis fúróval is fúrok mindennel mindent 😁 keverek vele csemperagasztót zsákos betont ha a szükség úgy hozza de még az is megy már 3 éves a kicsike de még bírja 😂
nem azt írtam hogy gyenge mert picsa gyenge
a ceges bosch még gagyibb teljesítményű, csak majdnem fele térfogat
olyan régi ruszki stílusú lett ez a lidl csiszoló 😂
Az a helyzet,hogy 2 Lidl S nagyflex lett kuka,utána vettem AEG típust.Ez bírja.Tavaly vettem ütvecsavarozot ,meg kétsebess fúrót aksisokat.Fél évet bírták,és nem a motor meg az aksi szart be.Mechamikusan lettek szarok.A fúrót mentettem,mert a havernak leesett a tetőről az övé,ideadta.A kettőből megcsináltam.Azért megjegyezném,nálam nincs kímélet,full kihasználva a gép.
Az tény hogy az akksis "flex" nem egy bika de szerintem ahová teljesítmény kell ott mindegyik ilyen legyen akármilyen akkus gép drága vagy olcsóbb ezzel a parkside flexel egy egész napot végig dolgoztam a 4ah-s akkuval gipszkarton szerelvényeket vagdalva estére merült le még ment de már piros volt az akku ilyen felhasználásra tökéletes ezért az árért ahhoz hogy ne kelljen bukdácsolni a hosszabbítóba meg egyik helyiségből cibálni a másikba a hosszabbítót 😁
most is lenne munka de hideg van
fagyos vasat nem jó hegeszteni
érdekességképp
múlt héten a 10-es menetes szár 430ft volt most meg 550 ft
kurvára megérte a minimálbéremelés
én 5 nek néztem akkor lehet vakulok 😳
mindenesetre a fúrók nem bénák csak ez a sarok csiszoló nem jött be
de azt eldöntöttem hogy semmiféle lidl barkács gépet nem veszek
nincs meg nennük az az érzés hogy jó vele dolgozni, a régi makita gépeket öröm volt megfogni
az áttétel más a fúró is izmos csak annak kell a fordulat
leszabályozva kevés áramot kap
a 650-es fúró majd lebaszott a padlásrólbamikor megszorult, képes csuklót is törni
mégsem tud úgy csavarozni mint a kis csavarozó
Egy 20v-os akkus gépet valami kábeleshez.
Nem mindegy az sem hogy a zöld széria barkács cucca vagy a fekete kefe nélküli motoros mostani.
Bár egyiket sem nagyipari célra találták ki és tankhajólk oldalát vagdossák vele.
Hova siessek,ma lezúzott vele öcsém egy kinti virágtartót,meg se kottyant neki. 😂
Hisz tudod: "január, február, itt a nyár!"
a ceges bosch még gagyibb teljesítményű, csak majdnem fele térfogat
olyan régi ruszki stílusú lett ez a lidl csiszoló 😂
fagyos vasat nem jó hegeszteni
érdekességképp
múlt héten a 10-es menetes szár 430ft volt most meg 550 ft
kurvára megérte a minimálbéremelés
mindenesetre a fúrók nem bénák csak ez a sarok csiszoló nem jött be
de azt eldöntöttem hogy semmiféle lidl barkács gépet nem veszek
nincs meg nennük az az érzés hogy jó vele dolgozni, a régi makita gépeket öröm volt megfogni
2 vel meg nem érsz semmit.
4-6Ah minden gépnél nagy relatíve.
leszabályozva kevés áramot kap
a 650-es fúró majd lebaszott a padlásrólbamikor megszorult, képes csuklót is törni
mégsem tud úgy csavarozni mint a kis csavarozó
az egész olyan tré