azért ez nem igazán akkus gépeknek való feladat, persze biztos van amit erre készítenek, de általánosságban egyik se bírja ezt hosszútávon
persze lehet megcsinálni úgy is egy villany motort ami jelentősen felül van méretezve, fasza hűtéssel, de azt meg cipelni szar, vagy picsa gyenge lesz
pl nekem volt régen egy kress csavarozóm az ha 24/24 órában ment azt is bírta, elég kicsi volt, de nem volt nagyon izmos
Az én filléres kínai vackom tokmányos és kétsebességes. Igaz, 5x50-esnél nagyobb facsavart még nem látott (meg szerintem nem is fog), arra tökéletesen alkalmas. Tudom hogy játékszer, de arra amire nekem kell egy évben kétszer, arra nagyon is megfelel.
Ilyen kicsi akkussal dolgozgat a haverom (az is parkszájd fan), de csak kézi csavarhúzó helyett használja, szerelgetéshez. Az még kefés, kicsit túllihegik ezt a brusless dolgot - az mondjuk igaz, többet lehet elkérni érte 😅 a lidinek ez fontos szempont 😅
Talan picit vastagabb mint a metabo,de a 20v akkusnal konnyebb es jobb a sulyelosztasa.
Ami nem jo az hogy a hozza adott bit befogonak gyenge a magnese.
Hasonló az én véleményem is 😂
Ez amit most Zoli mutogat, megjárta a fantáziámat de ahogy látom a kezében, már annyira nem is tetszik. Bár az a 25ezer elég csábító.
a metabo is ilyen, ha nyomatékra kell húzgálni akkor mindig kiesik a bit egy idő után a racsnizás miatt, ha vízpumpafogóval megtépem csak akkor nem lazul ki
Én is ezt gondoltam, vettem is tavaly parkszájdot... gondoltam, újabb, korszerűbb, az már Lion, nem NiCd, meg erősebb is...
Hát erősebb, de nem sokkal, viszont szarabb fogni, hamarabb lemerül, a tokmány kilazul, ja és minden irányba nagyobb 😂 nem véletlen volt olcsó 😁
Elmondom a tesztet.Végy egy kemény húsz centi átm. akác rönköt.Majd egy átm. 12 es 40 cm hosszú fafúrót.Ha tizenöt lyukat kifúr úgy,hogy a tokmány a tengelye el együtt nem jön ki ,akkor fasza.
persze lehet megcsinálni úgy is egy villany motort ami jelentősen felül van méretezve, fasza hűtéssel, de azt meg cipelni szar, vagy picsa gyenge lesz
pl nekem volt régen egy kress csavarozóm az ha 24/24 órában ment azt is bírta, elég kicsi volt, de nem volt nagyon izmos
Ami nem jo az hogy a hozza adott bit befogonak gyenge a magnese.
Ez amit most Zoli mutogat, megjárta a fantáziámat de ahogy látom a kezében, már annyira nem is tetszik. Bár az a 25ezer elég csábító.
Hát erősebb, de nem sokkal, viszont szarabb fogni, hamarabb lemerül, a tokmány kilazul, ja és minden irányba nagyobb 😂 nem véletlen volt olcsó 😁