Sajna én utálom,nem is vállalok javítani sem.Egy szar mind.Egy egyszerű karbi takarítás akár 3 ó is lehet.Na meg kinek van legtöbbször ilyen?A nyuggernek,minden szar rajta de van rá egy tizese.A motor nem ér harminc ropit.Egy agyloves.Ha magadnak megcsinálod az más, némelyiket könnyebb javítani.
Menjen Dunaújvárosig, ott tud ingyen parkolni, onnan bent van busszal hamar. Pesten úgyse kell neki autó. De ezért egy autót ott tartani... max valami értéktelent, add oda az Aszmát neki 😁
Én busszal járnék...
kiskőrösről kellene
eddig vonattal járt, de újítják majd a pályát és vonatpóló busz lesz(évekig) ami ahogy a vasutat ismerem +2 óra menetidő lesz
aztán agyalunk mit lehetne tenni
15 az jó sok 😅 Fiamnak Irinyiben volt lakása, azt mondta, bár fizetős lenne... sose tudott a ház előtt megállni, mindig 3-4 kört kellett mennie, vagy fél km-re parkolnia. Mióta fizetős, mindig van hely - mondjuk, már eladtuk 😁
ilyen lófasz értékű gép a cél, akár az astra is
Én busszal járnék...
eddig vonattal járt, de újítják majd a pályát és vonatpóló busz lesz(évekig) ami ahogy a vasutat ismerem +2 óra menetidő lesz
aztán agyalunk mit lehetne tenni
Mobil.
plusz 20p míg átjut… amúgy meg tegye le akkor a hatar úti metrónál. M3 metró másik oldala, 10p metró