Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Plus bol meg 2xl.Szoval nem mindegy.
Na már alakul. 😄
12-es. 🤔
Női kesztyű.
Én 10-es kesztyűt hordok.... 😊
Akkor nem maradt más mint a pásztoróra! 😅
Pont erről volt szó. De már mindenféle stílusú van neki, így nem nagyon tudtam másmilyeneket venni. 😂
A zsák lömónom is 50mm átmérőjű de kesztyűben is 13 4xl kell nekem. 😊
Jó ajándék, ha nincs 5let viszont tudjuk, hogy szereti az órákat akinek ajándékozzuk.
A kezem sem kicsi.ponjó.
Nálunk nejemnek vagy vagy 10 darab karórája, egy időben mindig azt kapott tőlem karácsonyra. 😆
Mondjuk ha okosora csak amazfit. 😆
Van kismillio szamlap.
Ez viszont nemileg egyedulallo mert transzreflektiv kijelzo van nem amoled.
Minnel tobb feny van anbal jobban latszik.
Lassan 5 eves,eleg viseltes mar.
Amazfit GTR zep kene helyette de meg molyolok.
Mondjuk ha okosora, csak almás 🤷🏼‍♂️
Ez jó buzi nagy ☹️
Van még... de mégeccer nem pakolom elő az óradobozt. Fiamnak még több van, legtöbbet tőlem kapta, de nem órabuzi ő sem. 😅
Szep gyujtemeny. Nekem is van vagy harom, ket Bergmann hetkoznapokra meg egy Sekonda alkalminak :)
A pulzusod picit sok, az akkuban a vellany meg kevéske.... 😆
Sportos modern forma. Én azért tartok elegántosat is a zsíros kenyérhez. 😆
Telo nem mindig van nalam.
Parszor lezuztam hogy tudjam mikor kell letenni.
Karon meg mindig keznel van.
Én is ezt szoktam mondani. Így is túlságosan függő vagyok. Nem kell még az óra is… egy dologban lehet jó, az a pulzus mérés. 🤔
Detto. Köszi.
A lajososhoz most vettem szilikon szíjat emagról nagyon jó minőség kicsi pénzért, meglepődtem.
Csatlakozom. Nem derogal elovennem a telefont a zsebembol, ha csorog vagy a penztarcamat, ha fizetni kell.
Csinos ez a Casio Edifice, el tudnam kepzelni magamnak is egy tepozaras gyongyvaszon szijjal, bar lehet, ahhoz tul elegans peldany.
Mottyoros szezonyban majd ezt hordom. 🙂
Szóval többször elgondolkodtam már rajta, hogy vennék egyet - de aztán rájöttem hogy teljesen felesleges, csak zavarna ha a csuklómon fityeg valami...