Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 perccel előbb vagy később is lefotózhattad volna, akkor el tudnánk olvasni, mi ez 😁
Teló nem mutassa a Zidőt? Én leszoktam a karóráról, pedig van 2 is.
Van még pár db... autómata és motoros is, de okos nem lesz. (maradok proli) Nem elég a telefon a kézben, 10-12 colos kijelző az okos autóban, mellé az okos óra a karon. Aztán jönnek, hogy elvakított a nap, meg túl gyorsan jött a motoros stb stb... 😫
Akkor én proli vagyok. 😂 Amúgy vagy 16-18 éve nem hordok semmilyen órát (előtte egy apámtól kapott Roamer-em volt), mivel a telefon mindig nálam van amikor kell.
Arra meg még nem jöttem rá, hogy egy okosórára ugyan mi szükségem volna?
Okos óra nélkül proli az ember… (nekem sincs)
Most ezt hordom.
Muti ha megtalálod...
hasonlót kaptam keresztapámtól 8. ballagásra
de nem jött be igazán a stílus
inkább vettem 92-ben egy automata casiót, 2000ft volt (4 napi napszám) még mindig megvan valahol
Ezt is csípem retrós.
mivel ezt Puzsér írta, a (még mindig) buzi-komcsi-libsi Zsindex fontosnak tartotta a végére odaírni, hogy "A véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik az Index szerkesztőségének álláspontját." 😅
J.K.Rowling ezért lett kicsit szimpi mert ő pont beleáll az ilyen faszságokba: https://index.hu/velemeny/2022...
nekem először egy 3 gombos volt, de az nem volt menő mert csak az időt mutatta.....
utána lett egy 4 gombos a haraszti piacról és minden fasza lett
B

U

Z

I

E

V

A

G

Y

?

😂
Az ám!
menjetek szobára inkább 😂
mekkora királyság volt ez 81-ben 😁 7 zenés legalább? 😅
Amúgy ezen az 5ccáz vs 2milleren havonta is kár agyalni.
Mert mindegy a másik mennyit keres nekem akkor is azt kell beosztanom amit én kapok.
Tavaly volt megint a cégesótó flottacsere a közvetlen főnököm is kapott, megint hunyadi tucsont választott.
Évi 30ezer a futás annyit fizetnek, meg biztos keres 7-8kilót havonta egy műszakban.
Sok kollégám még mindig ezen lovagol... agyfasz!
Én meg mondtam, én is flottát cseréltem régi nyenyőcét egy újabbra. Aztán röhögtek... 😅
Jó fej vagy sok jó 5lettel amennyire itt megismertelek korrekt csóka vagy. Csak gechi lusta. 😂
suliból ki volt tiltva a végén, egyész órakkor fél percig csak a csippanásokat lehetett hallgatni 😃
Bakker van 4gombos karcórám csak lemerült. 😀
régi cégnél adtak 30 vagy 50 ezer kajajegyet ha olyat szervezett be aki ott is maradt 😁
igen fasza cég volt ám......

én nem azt írtam hogy lenézed, hanem hogy lehet le(felé)nézni
nem ugyanaz a kettő
pl van 500 ezer zsetonod és ez fasza, mert csomó nem keres ennyit
van ugyancsak 500ezer zsetonod és mindenki 2 millát keres akkor már nem fasza, pedig ugyanannyi a zseton és ugyanannyit lehet vásárolni rajta

amúgy meg nem égetnélek mert hülye vagyok mindenhez is csak az arcom a nagy 😂
Nem nézek le senkit, azokat viszont utálom mikor a hülyeség párosul a szorgalommal. Fogd a családod költözz ide, én másnapra elintézem lesz munkád, van felvétel dolgozói ajánlással is. Azt akkor nem "leonszió" cég közvetít ki. 😉
ez a lényege a nyugati társadalomnak, ők rájöttek ha a proli jól él akkor nem agyal csak termeli a pénzt
mivel egy csomó nép(köztük mi is) szarabbul él mint ő még elégedett is
neked is előny az hogy győri lakos vagy így egy csomó nép szarabbul keres mint te, munkától függetlenül
pl észak magyarország, dél dunántúl összességben sokkal szarabb pozícióban van
szóval ha van kire lenézni(még ha tudat alatt is teszi az ember) mindig boldogabban éldegél az ember
és ez már egész kis korban elkezdődik, ha az oviban csak neked nincs villogós cipőd a többinek van akkor bánatos vagy, de ha az osztályban neked van csak 4gombos kvarcórád akkor meg azért csak faszagyereknek érzed magad, még akkor is ha nem tettél érte semmit
Nekem is tériszonyom volt, ezért költöztem a 3. emeleti lakótelepi garzonból földszintes parasztházba. Csak itt télen meg néha havat kell lapátolni... 😆
Ini azt a polcot, hogy melyik szint azt döntse el mindenki, honnét lógassa le a lábát. Én nem tudom milyen szinten lóbálom, de rohadtul megfelel. Amúgy is tériszonyom van.