ránéztem én is
inkább 140-150 az ami megfelelő plusz erre a rezsi
az tuti van minimum 30 ezer 3 emberre
szóval nem nagyon nyúltam félre a 180ezres albérlettel
plusz a kocsinak hely ami nem garázs csak névre szóló beálló 10 körül van mert nem feltétlen lesz az utcán mindig helyed 300 méteren belül
a mostani rezsink kb 40 ezer+ net tv stb ami igazándiból nem fontos
tehát 140 mínusszal indulna minden hónap
amit ha van egy olyan szakmád amit megfizetnek simán visszahozza, de egy segédmelós bér, aki lusta meg beteges sisem térülne meg
ez simán csak matematika
amúgy győrbe simán elcuccolnék, kurva sok hekyen lehet pecázni a környékben
kedvedért ezt is megnéztem jellemzően kecskeméten 10-15 ezer ft-al olcsóbbak az ingatlanok mint győrben.
Ezzel nem szoktam foglalkozni, mert nincs bajom a kiadással. Ami talán rossz a történetben, hogy 2-3 évvel ezelőtt pont ennyi volt, a lakás bérleti ára, viszont az értéke meredeken emelkedett.
Hülyeségeket írsz. Csak a kedvedért megnéztem a győri albérleteket. 105-110 ezer forint között 60-70-80-90 nm2 albérletek vannak. Ezek rezsistől átlagba havonta kijönnek max 130 ezer ft-ra. Persze van 458 ezer ft-ért is albérlet. Ha valaki a munka miatt költözik akár családostul, ha csak nem bankigazgatói állásba megy nem fog 458 ezer ft-ot kifizetni. Ezeket a nagy bérleti díjú albérleteket multi cégek vezető beosztású embereinek bérlik a cégek akik 1,2 évet hazánkba töltenek családostul. Jakab pistáék ha feltelepülnek kiskőrösről nem 200 ezres albérletet fognak keresni. Ott anyuka azért dolgozik, hogy az albi ki legyen fizetve rezsistől, apuka meg ha jó helye van keresi a nagyobb pénzt a családfenntartáshoz. 1 gyerekkel elég a 2 szobás 2 gyereknek meg a 2,5 szobás. Győrben van 128 albérlet kiadó. Tud válogatni alsó közép felső kategóriából. 80%-ban az alsó kategóriát célozza az átlag munkás. Te is megnézheted nem lepukkant szarok. Teljesen élhető ingatlanok 105-110 ezer ft között. Mit nevezel kutyaól méretnek? Nem sok méret van ezekből. Van garzon 1 szobás. Van 1,5 szobás, 2 szobás, 2,5 szobás, 3 szobás, átlagban 25-75 nm2-ig. Nekem csak 2 illetve 2,5 szobás lakásom van pont azért, hogy 2 dolgozó ember akár gyerekkel, gyerekekkel elférjen bennük mert 2 dolgozó tudja kifizetni a havi költségeket különösebb gond nélkül.(kezeit széttáró) Garzonom azért nincs mert árban ugyan annyiért kínálják a piacon mind megvételre mind kiadásra. Itt 1 embernek kellene kitermelni az albérleti költségeket így nem foglalkozok vele. Ingatlanjaim felújítottak, szépek. Mindenhol ki van cserélve a külső nyílászáró azért, hogy később ne szopjak vele. Mindenhol ki van cserélve az összes burkolat. Ahol kellett az összes villany és víz vezetékezés és szerelvényezés. 2-3 forintot költök 1 ingatlanra, hogy jó darabig ne kelljen. Annak a réteg akinek kínálom teljesen reális árért. A richter gedeon vezérigazgatójának nem tudnék albérletet felkínálni, mert olyan jellegű nincs a repertoáromba. De nem is abból a rétegből dömping. Szóval ha te fel akarsz költözni győrbe tudsz találni megfelelő ingatlant rezsisől 130 ezer forintért.(kacsintós)
A feleségednek mindenkép jó lenne(gondolkodós) Az, hogy nem molesztálnád az tuti(kezeit széttáró) Ha nem mennél pecázni és azt az időt a ház külső-belső körletének a karbantartására és állagmegőrzésére fordítanád szintén üdvözölné szerintem(kezeit széttáró)
de ez plusz.....
szóval legalább egy év kellene hozzá a jelenlegi mellé
és minden nap geci fáradtan érnék haza, nem lenne kedvem se dugni se pecázni
ez pedig nem lenne jó senkinek sem
győrben mennyi? ott szerintem több mint a putri kecskemét
plusz nem egy kutyaól méret kell ha családostól cuccolsz be
gyereknek pesten közel 200 ezer az albérlet mindennel együtt aztán 30nm
ne a te lepukkant barkács módon a legolcsóbb vackokkal felújított szarjaid vedd alapul
200 alatt nemigen van albérlet ahol egy család el tud éldegélni
Hiába van szakmája meg gyakorlata, 3 kilót kap. Neked meg nincs szakmád, mégis azt mondtad, ennyit kapsz, ill. kaphatnál bármikor.
Szóval a különbség csak annyi, hogy ő akar keresni, te meg nem 😁
az 5,6 hónap munka 8 órás munkarendben havi átlag 22 munkanappal(gondolkodós)
Ini neked soha nem lesz pecakocsid ha nem örököltök megint valahonnan(kezeit széttáró)
Honnan veszed ezt a 180-as albérletet? Tudom, hogy a szomszédod valahol annyiért vett ki valamit de mondjuk őt átbaszták.
Rezsivel a téli hidegekben max 140-. nyáron meg nincs fűtés költség 110 körül kijön. Éves átlagban rezsistől havi 120 ezerből adok ki minden igényt kielégítő, 2,5 szobás tégla falazatú, földszinti, felújított ingatlant(kezeit széttáró) Bármely megyeszékhelyen. Mert van rajtam kivűl még 200 db kiadó(kezeit széttáró) Az akkora helyeken mint kőrös szintén ennyiért adom ki itt viszont 1 db kiadó nincs általában órákon belül elmegy a fenn a hirdetés(kezeit széttáró)
azért bogyó és köztem 2 nagy különbség van
neki van egy fasza szakmája és mellé több éves gyakorlat
nekem nincs szakmám szóval bárhová mennék csak segédmunkás lehetnék
a másik hogy elédedett vagyok a jelenlegi helyzettel bogyó meg nem
sosem sírok azért hogy nincs pénzem valamit venni
persze ettől még az igaz hogy nincs pénzem, de ez azért van mert nem éri meg azt a fáradtságot
pl peca kocsi: nekem azért kellene dolgoznom pluszban kb 1000 órát, ennyit nem ér meg, inkább pecázok helyette vagy döglök a kanapén
Ezt láttam, elég korrekten összeszedte. Amúgy jogos, ami 100 fölé is tud lépni, nem csak vánszorogni, az 250-nél kezdődik. Vagy a tajvani 185-ös biciklikerekű SYM, aminek nincs súlya, se gördülési ellenállása.
Az biztos, hogy kényelmesebb, de menetdinamikában nem vagy beljebb. Valahol mindenképp kompromisszumot kell kötnöd, a kérdés az, hogy milyen paraméter tekintetében teszed.
Volt 125-ös kiscsopperem, én spec a dalmátok felé jártam vele, tudom, mire célzol. De a fél karomat odaadtam volna anno ha el tudtam volna cserélni egy XV250-re. Ha eü. okokból le kell adnom a 230 kilóból és a 981 köbcentiből, bizony lehet hogy annál fogok kilyukadni, mert még a brazil rendőrök se tudják széttaposni őket.
Nem az én világom, de a hal húsát szeressük naon. 😉
inkább 140-150 az ami megfelelő plusz erre a rezsi
az tuti van minimum 30 ezer 3 emberre
szóval nem nagyon nyúltam félre a 180ezres albérlettel
plusz a kocsinak hely ami nem garázs csak névre szóló beálló 10 körül van mert nem feltétlen lesz az utcán mindig helyed 300 méteren belül
a mostani rezsink kb 40 ezer+ net tv stb ami igazándiból nem fontos
tehát 140 mínusszal indulna minden hónap
amit ha van egy olyan szakmád amit megfizetnek simán visszahozza, de egy segédmelós bér, aki lusta meg beteges sisem térülne meg
ez simán csak matematika
amúgy győrbe simán elcuccolnék, kurva sok hekyen lehet pecázni a környékben
Ezzel nem szoktam foglalkozni, mert nincs bajom a kiadással. Ami talán rossz a történetben, hogy 2-3 évvel ezelőtt pont ennyi volt, a lakás bérleti ára, viszont az értéke meredeken emelkedett.
max a mohát kellene lemosni de én félek a tetőn
szóval legalább egy év kellene hozzá a jelenlegi mellé
és minden nap geci fáradtan érnék haza, nem lenne kedvem se dugni se pecázni
ez pedig nem lenne jó senkinek sem
plusz nem egy kutyaól méret kell ha családostól cuccolsz be
gyereknek pesten közel 200 ezer az albérlet mindennel együtt aztán 30nm
ne a te lepukkant barkács módon a legolcsóbb vackokkal felújított szarjaid vedd alapul
200 alatt nemigen van albérlet ahol egy család el tud éldegélni
Szóval a különbség csak annyi, hogy ő akar keresni, te meg nem 😁
Ini neked soha nem lesz pecakocsid ha nem örököltök megint valahonnan(kezeit széttáró)
Rezsivel a téli hidegekben max 140-. nyáron meg nincs fűtés költség 110 körül kijön. Éves átlagban rezsistől havi 120 ezerből adok ki minden igényt kielégítő, 2,5 szobás tégla falazatú, földszinti, felújított ingatlant(kezeit széttáró) Bármely megyeszékhelyen. Mert van rajtam kivűl még 200 db kiadó(kezeit széttáró) Az akkora helyeken mint kőrös szintén ennyiért adom ki itt viszont 1 db kiadó nincs általában órákon belül elmegy a fenn a hirdetés(kezeit széttáró)
neki van egy fasza szakmája és mellé több éves gyakorlat
nekem nincs szakmám szóval bárhová mennék csak segédmunkás lehetnék
a másik hogy elédedett vagyok a jelenlegi helyzettel bogyó meg nem
sosem sírok azért hogy nincs pénzem valamit venni
persze ettől még az igaz hogy nincs pénzem, de ez azért van mert nem éri meg azt a fáradtságot
pl peca kocsi: nekem azért kellene dolgoznom pluszban kb 1000 órát, ennyit nem ér meg, inkább pecázok helyette vagy döglök a kanapén
Az hogy te lusta vagy egy dolog, de Bogyó kaphatna többet ha akarna mérnöki munkáért.
Olajat meg max cserélsz 2000-enként, ha aggódsz miatta.
Amugy meg minimum 250.
Volt 125-ös kiscsopperem, én spec a dalmátok felé jártam vele, tudom, mire célzol. De a fél karomat odaadtam volna anno ha el tudtam volna cserélni egy XV250-re. Ha eü. okokból le kell adnom a 230 kilóból és a 981 köbcentiből, bizony lehet hogy annál fogok kilyukadni, mert még a brazil rendőrök se tudják széttaposni őket.