Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, a KSR-nek sincs túl sok elérhető szervize.
Speciel én tutira minimum egy 250-est keresnék.
Akkor plusz 6 ezer kétévente. Ha dohányoznál, az 3-4 napi cigi két év alatt.
Ugyan. YBR nem kell mert 3000 az olajcsere periódus és nincs szűrője. A SYM VF robogószerű. A KSR cucc kínai, meg a 125-ös nem megy eléggé. A CBF jó, de sajnos az is csak 125-ös és letol a román kamion. Minden más meg túl drága. Használtat nem, mert arra hátha költeni kell. :D
egerbe és környékére szoktam menni egész sűrűn, ekkor átvágtatok kecskeméten
de jobb szeretem ha ingyen visznek, mintsem motorozzak oda-vissza
amúgy se baja se kecskeméten nem jártam évek óta
szóval mindenképp bukó lenne a kf vizsga
Mondjuk mindegy, mert tavasszal ha nyer az összefosás ugyis csak mélylevegöt fog venni 😄
Majd csak ki tavaszodik egyszer.... 😂
Nem kell lázba hozzon. Amikor kényszerből úgy is melód van.
Nekem szerencsém van, gyalog 1300 méter, járművel a kerülő miatt pont a duplája.
Én ÚJ motort keresnék, emberi áron, nagyon szerény igényekre. A kifogást az Ini és a Zoli keresi, hogy miért NEM lenne ez jó nekem.... 😍
Nyafogást.......bogyo.csak kinlodik itt
Egy szavam nincs ez ellen.
Amitol elojon a migrenem az az, hogy nem tudom eldonteni, mit is keres Bogyo bacsi valojaban. Uj motort vagy kifogast? :D
hát egy kecskeméti kirándulás kb annyira hoz lázba mintha az udvaron kellene szarnom
szóval inkább elkerülöm
Velem soha nem baszkolódtak, sem motorral, sem autóval. Úgy kell odamenni.
motoron eddig még sosem kötekedtek
ha jó a fék és nem ordít a kipufogó, a világító berendezés e-jeles és működik, mincs szarrátörve fullra vasazva csak a 2 tükör ami kell
nekem a maszek bukócsövet meg a doboz konzolt kellett levenni a ténéréről, a többi full gyári nincs extra rajta
Neked is: kirándulással egybekötni. Ha már fontos az eljárás megspórolása.
Ha nekem egy műszaki díjának megspórolása ennyit számítana, akkor én összekötném egy kellemes kirándulással.
Vettem 1et tavaly, teljesen jó, most veszek 2őt.
A stresszen spórolnék, hogy most éppen mibe kötnek bele?
Amúgy nálunk nincs KPM vizsgabázis, csak az Autóklub meg egy maszek cég... (10 ezer pénz a motor, 25 egy autó)
ez nem mindenhol van..... a maszekoknál ki kell perkálni egy 10 ezrest
felénk kecskeméten meg baján van kf, legalábbis én nem tudok máshol, nekem ez +100km ami 5 liter benzin, szinte ugyanott volnék
zsiguliban a 72est is úgy töltötte hogy első fél órában kifeküdt az óra, utána 1-2 óra múlva maxigázon is alig töltötte
pontosan nem emlékszem de ilyen 4-5 fölé sosem ment
végül ilyen 2 amper körüli értékre beállt aztánnyomta ameddig tudta
szóval sok értelme nincs, én se nagyon használom, régen a műlépeket olvasztottam vele a keretbe
nem mondom hogy nem halt meg a diódahíd benne mert meghalt, de pár ezer volt egy 50 amperes diódahíd aztán avval hibátlan
de ha sok a zseton vásárolj, mert attól boldog tud lenni az ember
De a közlekedésfelügyeletes vizsga díja 4.300,- forint. Ennek a megspórolásán gondolkozol?
A havi cigid a közel tízszerese...
Lehet megfelelne, de nem tetszik a színe. Mindenképpen metál-bordót szeretnék. 😍

https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/cb_300_r_abs/honda_cb_300_r_abs-17595805
Azért maradjunk a realitásoknál.
Véletlenül pont motorhoz is kapcsolhato téma. Mondjuk itt valoban szokatlan 🙂
Az enyém 60Ah-s AGM. Feltölti a picike is, de mehetne sokkal gyorsabban a dolog.
Tavalyelőtt láttam először ezt a típust, de akkor pont nem volt rá pénzem. Tavaly egész évben nem lehetett kapni, most megveszem.
Honda CB300R. A You Tube-on van összehasonlító teszt KTM 390 duke Bmw 310 Honda 300R .Jól megy! Itt van eladó 30000 km 1300000-ért.