lehet véleményed, csak nincs értelme
a szúnyogok is agyalhatnak a viziló hátán hogy milyen fasza lenne ha vékonyabb lenne a bőre és tudnának jókat zabálni, de attól még nem lesz vékonyabb és éhesen repülnek le róla
Tudja is a pógár egymást enni káanyázásig...... 😆
Fasz kivan nem voltam itthon mikor hozták a gumikat. Majd talán holnap, nekem ez a gond, és rohadtul örülök, hogy csak ennyi. Ja meg kell egy kabrió majd nyára... 😋
Na ja, a demokracia hazaja, mi? Rohej, ami a jenkiknel megy. A cegek adjak-veszik a politikat, a polgar meg dongeti a mellet buszken.
Trump - Biden valtast nem is figyeltem, bevallom. Nekem mar ott kiegett a viccrelem, amikor azt a bohocot megvalasztottak. Az Google ausztraliai musorarol csak fel fullel hallottam es nem tudom, mi lett a vege, de ha ott is a kormany meghunyaszkodasa, akkor lofasz a seggukbe.
Honnan veszik ezeket a faszságokat?
Irányadó FSD-vel foglalkozó szakújságok, és béta tesztelőktől nem találtam ilyet.
Ez meg tipikus balos hangulatkeltő idiótáknak (mint te) írt propaganda cikk így.
Az FSD ráadásul béta tesztelésen van. Eddig az volt a gondja hogy nem volt elég határozott, gondolom ezt tesztelik, hogy mennyire kell határozottnak lennie, hogy ne mazsolának nézzenek.
nem sokan fogják fel hogy értelmetlen lázadozni
a kisember csak azért van hogy a felső polc népe jól éljen
bárminek hívjuk a rendszert ez így volt mindig és így is lesz mindig
Bőven lenne aki vitába száll, csak azt simán eltörlik, eltüntetik, beleértve az USA elnökét is.
Megváltoztatták a választás eredményét. Még tagadni sem tagadták, mert felesleges. Közösségi médiák, a mainstream médiák úgy sem engedik elterjedni ezeket, a P2P darkwebes médiákat meg a többség nem nézi, de minimum kevesen adnak hitelt azoknak, mert ott a hülyék gyűlnek.
Ez kőkemény libernyák diktatúra, cenzúra és minden faszság amit a Bogyó szokott emlegetni.
Megszerezték a fő kommunikációs csatornákat és így befolyásolják a tömegeket. Alapvető stratégia. Petőfiék sem véletlenül a nyomdát foglalták el először.
Olyan szintre emelkedett ez, hogy országok felett állnak ezek a cégek. Ausztráliát megzsarolták.
Oroszok, Kínaiak, meg É-Korea aki aki ezt megúszta, de csak azért mert ott ők uralják a népet ugyan ezen eszközökkel.
Lássuk be volt már ilyen a szovjet uralom alatt, és azt is demokráciának hívták.
Persze, tisztaban vagyok a Floyd-ugy folyamanyaival. Csak amig ezekkel a nagyon ironikusan "woke" jelzovel ellatott emberekkel nem szall vitaba senki, addig bizony ez a seb csak tovabb fertozodik - ha szabad ezzel a kepzavarral elnem. Az emberoles miatt felhaborodni egy dolog, a valosagtagadas meg egy masik. Utobbi nagyon megy nekik es sok hulyet szippant fel, lenduletet adva minden faszsagnak.
Senki sem fog "beleállni"... ha csak úgy tűnik, hogy valaki nem utasítja el azonnal a rasszizmust - egyenlő a halálos ítélettel. Látod, a rendőrökkel ellenkező drogos niggert megtaposták, és majdnem polgárháború lett miatta - nem, nem a feketék csinálták a műsort, hanem az őket uszító "liberálisok"
Nagyon elkorcsosult liberalizmus ez a mai. Sokkal szomorubb azonban, hogy SENKINEK nincs toke beleallni egy ilyenbe es az mondani, hogy nyasgem, egy feketet letiltani egy logorol felfoghato ugyanugy rasszista lepesnek, ugyhogy marad. Ellenerveles helyett mindenki meghunyaszkodik. Katasztrofa.
pedig sok-sok éve még nevetett a világ a south park karácsonyi részén ahol mindent eltávolítottak ami zavarta az embereket
aztán a karácsonyi műsor minden lett csak karácsonyi nem....
ha így haladunk gyorsan be fog következni az is
a szúnyogok is agyalhatnak a viziló hátán hogy milyen fasza lenne ha vékonyabb lenne a bőre és tudnának jókat zabálni, de attól még nem lesz vékonyabb és éhesen repülnek le róla
Fasz kivan nem voltam itthon mikor hozták a gumikat. Majd talán holnap, nekem ez a gond, és rohadtul örülök, hogy csak ennyi. Ja meg kell egy kabrió majd nyára... 😋
Trump - Biden valtast nem is figyeltem, bevallom. Nekem mar ott kiegett a viccrelem, amikor azt a bohocot megvalasztottak. Az Google ausztraliai musorarol csak fel fullel hallottam es nem tudom, mi lett a vege, de ha ott is a kormany meghunyaszkodasa, akkor lofasz a seggukbe.
Olvass inkább Origo-t: https://www.origo.hu/auto/2022...
http://youtu.be/mExBnpTWucU
Irányadó FSD-vel foglalkozó szakújságok, és béta tesztelőktől nem találtam ilyet.
Ez meg tipikus balos hangulatkeltő idiótáknak (mint te) írt propaganda cikk így.
Az FSD ráadásul béta tesztelésen van. Eddig az volt a gondja hogy nem volt elég határozott, gondolom ezt tesztelik, hogy mennyire kell határozottnak lennie, hogy ne mazsolának nézzenek.
a kisember csak azért van hogy a felső polc népe jól éljen
bárminek hívjuk a rendszert ez így volt mindig és így is lesz mindig
Megváltoztatták a választás eredményét. Még tagadni sem tagadták, mert felesleges. Közösségi médiák, a mainstream médiák úgy sem engedik elterjedni ezeket, a P2P darkwebes médiákat meg a többség nem nézi, de minimum kevesen adnak hitelt azoknak, mert ott a hülyék gyűlnek.
Ez kőkemény libernyák diktatúra, cenzúra és minden faszság amit a Bogyó szokott emlegetni.
Megszerezték a fő kommunikációs csatornákat és így befolyásolják a tömegeket. Alapvető stratégia. Petőfiék sem véletlenül a nyomdát foglalták el először.
Olyan szintre emelkedett ez, hogy országok felett állnak ezek a cégek. Ausztráliát megzsarolták.
Oroszok, Kínaiak, meg É-Korea aki aki ezt megúszta, de csak azért mert ott ők uralják a népet ugyan ezen eszközökkel.
Lássuk be volt már ilyen a szovjet uralom alatt, és azt is demokráciának hívták.
aztán a karácsonyi műsor minden lett csak karácsonyi nem....
ha így haladunk gyorsan be fog következni az is
hullámok mozgó nád-falevelek
csupa érdekes dolog