Dobja neki a faccom. Vót péze dohánycsomagos rötyóra fityesz hatalom alatt, akkor ha marad minden így a válosztások után, akkor lesz neki nyócados nyenyőcére is! 😋
Ikszelj ki, na! 😘
Még mindig csak ötletelés / álmodozás, de tavasszal vagy nyáron (a járvány után) tényleg eladom az öreget, utána meg meg is tudom venni a görhokedlit. Akár azonnal is.
Baszki.még mindig itt tartotok? Dobjuk már össze annak a csoffadt 125-nek az árát, mer ugy van ezzel is mint a koviddal meg a kormányváltással mig nem kapja meg addig itt ajvékol hónapokat. Sőt éveket 😄
Ja,csak a variohajtasnak a vesztesege is nagyobb.
Ami abbol a tizenvalahany lobol.....ezeket varoson belul pizzafutiknak talaltak ki.
Nem domboshegyes utakra videken.
Vehetne inkabb egy elektromos robogot,NIU-t.
Én ott kint szeretem meg a motorozást, és éppen azzal a kis szarral.
Egy mai 125-ös robesz annál csak kényelmesebb lehet, úgy gondolom. És biztosan nem lassabb.
ezt érti mindenki, de kb olyan mint gumi nélkül dugni valami fesztiválon
nem sok esélyed van hogy megszívd, de azért mindig ott lebeg az ember szeme előtt a lehetőség, persze csak a kijózanodás után 😁
Nesze egy szerszam teszt. 🤔
http://youtu.be/sbK9m4gucAk
Még mindig csak ötletelés / álmodozás, de tavasszal vagy nyáron (a járvány után) tényleg eladom az öreget, utána meg meg is tudom venni a görhokedlit. Akár azonnal is.
Ami abbol a tizenvalahany lobol.....ezeket varoson belul pizzafutiknak talaltak ki.
Nem domboshegyes utakra videken.
Vehetne inkabb egy elektromos robogot,NIU-t.
Sulyra, teljesitmenyre, nyomatekra is majdnem ugyanaz a ketto.
Egy mai 125-ös robesz annál csak kényelmesebb lehet, úgy gondolom. És biztosan nem lassabb.
nem sok esélyed van hogy megszívd, de azért mindig ott lebeg az ember szeme előtt a lehetőség, persze csak a kijózanodás után 😁