Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg amúgy is megjár ennyi.
ez csak a jelenlegi kényelem miatt van, szenvedni nem szeret az ember
De akkor miért nem Verhovinád van a KTM helyett? Arra a kis időre, meg amúgy sem viheted magaddal, és pár millió ember azért csak-csak használja valahogyan most is.
Igen annak tényleg. Nekünk egy nagyon nehéz év van a hátunk mögött, de ezek után még elégedettebbek vagyunk az életünkel. Lesz is 4 üléses kabrijjó azt feszítek benne mint egy csöpögfarkú vén ratyedli. 😂
nem mondom hogy ez sem igaz
önszántamból biztos nem ugranék a vonat elé, de ha menni kell menni kell, nem igazán érdekel a dolog
az hogy valami hiányban szenvedek-e azt nem tudom, mivel nincs az életemben így nem tudom hogy kell-e
bár egy fasza peca busz kicsit hiányzik, de nem ér annyit amennyit dolgozni kellene érte
ha nyernék a lottón akkor 80% hogy megvenném, de még akkor se biztos
kicsit depisnek hangzik de ez a szörnyű igazság, akár beismerjük vagy nem
Azért én még szeretnék egyszer egy boxert persze nem kutyát, meg még maradnék egy darabig... Nem bánom, hogy nem tudni előre mikor csengetnek ki...
De emlékezel, amikor úgy egy éve pont erre írtam azt, hogy jellemzően ez a kifogás azoké, akik valamilyen hiányban szenvednek jellemzően önmaguk által, és megkeresik a kifogást, hogy miért nem tesznek többet magukért?
Extra csípős, csilis-üvegszilánkos vazelinnel? 😮
Csípem a bucid, de ez fos duma nagyon, hanyagold mert megbaszunk! 😀
De még élünk vaze, addig nagyon nem mindegy hogy mennyi emléket / élményt / ingatlant (Pipi 😆 ) gyűjtesz!
csak gondolkodni kell egy picit
mivel a túloldalra semmi sem vihető át, emiatt az egyén szempontjából teljesen mindegy mikor kezdődik a vég
könnyebb megértéshez képest
van egy malacperselyed(élet) dobálod bele a pénzt(emlékek) aztán ha utazni kell(halál) nem kapod meg a perselyt
így teljesen mindegy meddig és mennyi mindent tettél a perselybe......
Könnyen feladod.
inkább egy ilyen kismuffba haljak bele mint a munkába
lassan 50 leszek, egy ideje a b oldal megy, gyerekem már 20+ éves többet keres mint én szóval olyan sok keresnivalóm már nincs ebben a világban
Tudni kell beosztani az erődet.
😀 Hülye 😀
szerintem előbb elvinne a szar keringésem mintsem a ltz üléshez érne a seggem 😂
Tehát akkor nem használnád a segélyhívót.
(Pontosabban ha igen, akkor nem azért, hogy a hajótörésből mentsenek ki.)
egy hetet ki tudnék húzni a két muffal
ha nem sokat beszélnek menne az egy hónap is
utána jöhetne a quad
Ó, kedves hajótörött ifjú, mi is régóta itt vagyunk, ám van egy pár évre való lefagyasztott rántott húsnak való, kóla, (joghurt-kefír), van egy LTZ -400-as kellő benzinnel, egy kisebb műhely valamiféle szerelgetésekre, internet és egy puska célba lövésre, meg egy telefon EGY alkalmas segítséghívásra.
Használod vagy itt maradsz velünk egy pár hónapra, évre hármasban?
A te szarod sem rossz. Eccer lesz egy r1200r-em. 😇
Ez király... odaállnék vele a sok műmájer 1250GS mellé a cukrászdánál! 😅
a mitas régen olcsó volt, és szarabb mint a "márkás"
utána kb azonos árban lett mint a többi de nem lett sokkal jobb