Kiméregettem mindent,kap áramot a vezérlő,a reléjén keresztül,de nem csinál semmit,akkor valszeg ezért.Köszönöm a segítséget még egyszer!:)
Lámpák,index,kürt megy,de ac-t nem búgatja.kapcsolókat,indítógombot,leállítót kimértem.
De,de egyik se fog tetszeni.Gyartotol vagy ebay.
Egyik draga a masik mocskos draga.
Opcionalisan az ebay-en talan nincs is dragan.
Momentan en regi street tukrot binzsiznek olcson,mert az uj tukrokben szart se látni csak a csodas testemet.
Azt se talaltam,csak dragan.
Igy kiprobalok valami buzi kinai szelesitot.
Üdv a team-ben glflll! Az első generációs Streetekben nincs imo és mivel 2012-ig kisebb módosításoktól eltekintve alapjaiba nem változott semmit, így szerintem addig se imo se can bus sincs rajt. 2012 utáni már tudtommal imo-s de hogy már can bus rendszerű-e azt nem tudom. Az új 765-ös már tuti az szerintem. Ha nem haragszol a saját Streetemet (2007-es) ezért nem bontom szét, hogy megnézzem indít-e műszerfal nélkül de szerintem működnie kellene...
Üdv mindenkinek. Új vagyok itt. Lehet lenne lehetőségem megvásárolni egy 2010-es street triple-t,ami sérült.A műszerfala összetört,Nemsikerül,gyújtást ráadni,nem indít.
Jólenne tudni,indul-e vagy sem,megvétel előtt.
A kulcsában nincs immo ahogy megnézettem kulcsossal,gyújtáskapcsolón nincs immo karika.
Találtam Daytona Street triple manualt.
Abban azt írja a Daytona új modelljein CAN kapcsolatot használ,így ha nincs rádugva pl a műszerfal,nem indul.
Honnan tudom megnézni hogy ez a motor CAN buszos-e vagy sem?
Üdv Urak!
Daytona 675-öt keresek. Sajnos ősszel lecsúsztam egyről, de ha valaki esetleg tud eladót, az kérem ne tartsa magában! Főleg első generációs érdekelne. Köszönöm előre is!
Sziasztok! 97-es T595 S3-nál (de ezen kívül a legtöbb típusnak azonos) a segédváz és a blokktartó Torx csavarok fejméretét megtudná valaki mondani? T4?-T5? Nem emlékszem pedig tudom, hogy van itthon de persze pont most nem találom, a motort pedig máshol telel. A válaszokat előre is köszönöm!
Lámpák,index,kürt megy,de ac-t nem búgatja.kapcsolókat,indítógombot,leállítót kimértem.