Marits én 16:00-kor érek haza hétköznapokon, így nekem is csak a késő délutánok de így szezon vége felé inkább a hétvégék a jók egy kis guruláshoz :)
De valószínűleg a hétvége lesz jó mert most pont láncszett cserének állok neki a napokban. Privátban küld el a számod aztán majd felhívlak és értekezünk, hogy mikor merre hogyan mennyit :D
ABSt ha tudja az ember ki tudja használni az előnyeit sportos vezetés mellett,bár nekem könnyű volt idomitani supermotoskent,ott ugyebár rendszeresen későn fekezel
Tudtam mi lesz,így készültem,tavasszal indult az eladás és már akkor mondták hogy szeptember lesz belőle,addig meg kétséges volt a narancs eladása isd,ahogy nézema hahut eléggé megmerevedett,szinte ugyanazok vanak fenn amik tavasszal.
De nem gond ott a honda azzqal lenyomtam egy 7000.-et.
Csak akkor volt gebasz mikor vizgáztattam a narancsot és megszokásból énis akkorát húzta mit a hondán.
Kikerekedett a szemem hogy húz.
Pedig megvolt 6 évig.
Hivataltól függ.Amitől meg a kifizetés amire várok tavasz óta.Már visszajöttek a kéthónapos nyári szabadságtól a kedves irudai alkalmazottak.
Talán már a jövő héten méltóztatnak kézbevenni az ügyet.
Több alkalommal mentem fel az utóbbi 2 évben 2000 méter fölé és az utóbbi időben amikor len van 25-30 fok fenn nem ritka a 14-15.Meg eső.
És hamár homár új lesz akkor mért ne,megpróbálom bealkudni.
Boccs benéztem hiszen Imrének van RS Streetje. Én csak a megérésnél azt mondom, ha valakinek elég az S vagy R 765-ös Street futóműve és fékei de szeretne gyorsváltot akkor olcsóbb neki extraként megvenni mint venne egy RS-t csak azért mert arra rácsavarozták alapból :D
Hát ha csúszókuplung is kell akkor érthető hogy csak az RS jó :)
Zoli, anno egyszer volt markolatfűtésem és nem rossz dolog de már rég leszoktam az olyan hidegbe motorozásról ahol érdemes lenne benyomni. A gyorsváltó meg egy álom, így kétszer elöbb vennék azt mint kézrezsót :D
Biztosan felrakható mert a konfigurátorban kérhető a gyári gyorsváltó.Nem is olyan vészes a többihez képest az ára mert 310 font ez 105e.Egy markolatfűtés meg 190 font ami 65e vagy az utaskpaszkodó ami 55e forint.
Kérdés hogy kéne e nekem gyorsváltó?
Még sosevolt,bár abs sem meg esp.
Nem akarok hülyeséget kérdezni, de szerintem gyorsváltót extraként bármelyik új verzióra lehet kérni nem? Ha vkinek nem kell a legdurvább verzió, de pl szeretne qs-t tuti felrakható. Nekem pl a 2007-es Streetemen is van, igaz az nem gyári
A tükör vicces volt,kormanyveg tukorrel nem ferek be a kapun gyorsvaltora nem vágytam.
Ha esetleg nem szokom meg a tükröt,(az index meghökkentő milyen kis úton jar) feldobok egy par old style tükröt.
Amúgy igen. Felesleges az rs utcára, mert hiába a drágább fék meg futómű, én nem érzem hogy hűha de sokkal jobb lenne mint az r. Ami viszont űberfaszaistenkirály az a gyorsváltó. Az r-en a gyorsváltó hiánya, és az előző modell semmirevaló tükrei amik feltűntek vezetés közben. Az rs tükreiben sokkal nagyobb teret látni.
De valószínűleg a hétvége lesz jó mert most pont láncszett cserének állok neki a napokban. Privátban küld el a számod aztán majd felhívlak és értekezünk, hogy mikor merre hogyan mennyit :D