Meg kell melegiteni, es egy kicsit vagy osszebb nyomni vagy szethuzni (mar nem emlekszem), mert nem egyezik a furattavolsag... ;) fura veletlen, hogy en is erre a megoldasra jutottam magamtol, ilyenbol volt itthon nehany... :)
Hát hogy ne legyen rajt ilyen hőterelős rész. Angol kollégáink tudtommal 600-as gsxr lábtartót szoktak felrakni a gyári helyére és akkor letisztult lesz a farok rész :) Olyan mint a képen.
Srácok elkezdődtek a 2018-as fejlesztések
Még az utas lábtartót lecserélem egy simára és tuti lesz a fara. Esős idő hiányába sajna csak a garázsajtóba próbáltam ki a hangját, de nagyon király eddig
Értem hogy arra gondolsz mint az autóknál, hogy balos jobbos lámpa de én ahogy emlékszem semmi jelzés nem különböztette meg a két foncsort.
Vagy nálam már alapba lehet két balos vagy két jobbos volt benne
Hát én úgy értettem hogy a balos foncsor ami ugye egybe van az üveggel átrakható akár jobb oldalra is. Egyedül a lámpatok (nagy krómos félgömb :D ) nem cserélhető fel, a többi mint cserélgethető a véleményem szerint de már 1 éve volt mikor utoljára láttam darabokban :D
A lámpaburák nem felcserélhetőek de ha csak az üveg sérült akkor szerintem mindegy melyik oldali foncsort találsz mert az jó balba meg a jobba is. Sajna egy repedtem van csak pluszba mert követ kaptam de azzal nem vagy kisegítve :D Ebayen ha látok szólok, én is onnan kukáztam egy komplett lámpatestet.
Még az utas lábtartót lecserélem egy simára és tuti lesz a fara. Esős idő hiányába sajna csak a garázsajtóba próbáltam ki a hangját, de nagyon király eddig
Vagy nálam már alapba lehet két balos vagy két jobbos volt benne
http://triumphconnection.com/t...
Még pár csavar és kábel.