kurva szep az egesz, es valahogy osszejott szamomra ez a fejidomos dolog is, ugy egyben ahogy ranezek. kell. ahh, inkabb valami ertelmeset is mondjat, remelhetoleg hamarosan lesznek swed gatloim, valmint beringer fekmunkahengerem ;) az azert tobbet er. de kurva szep... tenyleg ennyit tudok mondani. :)
Sehol nem találok rendes áron szilikonhütöcsövet csak Horror áron. Vkinek vmi Tipp? Már olyat is hallottam hogy teniszütö már korlat burkolattal kellene bevonni
De 1 jó Samco vagy As3 szívesebben latnek
Most tuti,ha még nyaron 6C alá süllyed majd agyalok, bár motoroztam patadicsomban, 6 fokban annyira ,hogy a végén vallbol kellett huzni a kuplungot ,mert az ujjaimat mozgatni nem tudtam
Hát igen, a Daytona nem túramotor, beszéltük már párszor, meg én se vagyok az a békés túrázós típus, bár az is igaz, hogy ott én sem veretem, mert ismeretlen az út és nem akarom magam ilyen messzire összetörni otthonról. Kényelmesen elgurulgattunk, én nagyon-nagyon élveztem, és vissza akarok menni mindenképpen, lehetne akár rendszeresíteni is. Szóval ha benne vagytok, felvehetjük megint a "ha világvége van akkor is megyünk" dolgot, aztán összekaphatjuk magunkat és irány horvát.
http://youtu.be/nckQh_cS-5I
De 1 jó Samco vagy As3 szívesebben latnek
Akkor inkább nyáron egésznap peten járok,igaz az a pokol nekem amilyen zsufolt.