melóba már motorral megyek,onnan irány pest...14 kor végzek bicskén.Bicskei tamáska oda jön a parkolóba meló helyre
elképzelhető szfvárról is némi muníció,munkatársam zx10 bazsi is jön,tesóm is lehetséges kb ennyi a fejleméyn de pénteken szabadom van akkor letelefonálgatok mindent,majd rád csörgök mik a fejleméynek....CSOKIKA
Hétfőn Slovakiaring
Remélem kurva gyorsan eltelik ez a hét
Addig is csiszolom a slovákomat.Pocsuvájtye Fánrádió,pozor vlak,proszim lámpicsku dopicsi kurvinyá
jó izületekre,gerincfájdalmakra,de én ha nagyon taknyos vagyok,bekenem a mellkasomat,hátamat vele és úgy alszom,reggelre kutya bajom sok gerincsérves rehabos mind kéri tőlem a krémet hogy jobb mint bármi más
Oksi, majd egyeztetünk. 3 napig kentem vele, meg szedtem mellé fájdalomcsillapítót, és tök jó lett.. még esténként azért be szoktam vele vékonyan, de már tök jó.. csak finom az illata
melóba már motorral megyek,onnan irány pest...14 kor végzek bicskén.Bicskei tamáska oda jön a parkolóba meló helyre
elképzelhető szfvárról is némi muníció,munkatársam zx10 bazsi is jön,tesóm is lehetséges kb ennyi a fejleméyn de pénteken szabadom van akkor letelefonálgatok mindent,majd rád csörgök mik a fejleméynek....CSOKIKA