Valakinek ismerös ez a rendszám, ha igen szoljon neki hogy jobban jár ha ö keres fel engem, mert a töbletköltséget amiért nem tudtam saját géppel bejönni dolgozni ki fogja fizetni, ha máshogynem az autóján lessz annyi kár.
Üdv jóreggelt mindenkinek, tegnap egy ECX300as Ktm-el voltam otthon, kényelmetlen egy szar viszont baszottul megy, végre kiélhettem magamat egykerék ügyben.
Motorosok a Gyermekekért címmel versenybe szálltunk. A tét nem kevés. Mivel ez az egyetlen motoros project több, mint 300 projekt mellett, így én képviselhetem a Motoros Társadalmat. 1 hét alatt sikerült az első helyre kerülnünk, ezt azonban meg is kell tudnunk őrizni junius 30-ig. A szavazás facebook-on zajlik. A segítségeteket szeretném kérni, minden szavazat és megosztás nagyon sokat számít! A link, ahol tudtok proginkra szavazni: Motorosok a Gyermekekért
Hát,grilleztünk,meg a Jägeres üvegest szorongattuk
Multkor nem tudtam lemenni a bulira,,délelött motoroztam,délután meg Györben voltam.Gratulálok a fiadnak az éremhez
most meg olyan vagyok mint akit fejbevágtak
Motorosok a Gyermekekért
Nagyon szépen köszönök minden segítséget!
Motoros Üdvözlettel: Anu (Pappné Melinda)
lehet hogy csak ketten leszünk?nem valami nagy a tolongás
Multkor nem tudtam lemenni a bulira,,délelött motoroztam,délután meg Györben voltam.Gratulálok a fiadnak az éremhez