19.-én hozom a mocit,jövő hét közepén lesz kész az Airbrush festés,utána még egy hét minimum a lakkozás,utána már csak olajat,fékbetétet,lánc/kerék csere.
hétfőn irodalom szóbeli... és még a hétvégén vár rám nyolc tétel
utána már szinte mindig szabad vagyok. jameg sokat leszek szerelmemmel azért egyeztessünk előre :P
Én mentem egy kicsit.Összefutottam egy régi ismerőssel aztán dumáltunk.Biciklivel ment Császárról Bokodra.Mondtam neki ,hogy elhúzom Bokodig ,de nem vállalta be
Én is gyrosoztam ma.Győreben van egy nagyon jó hely.Hazafelé a 82-esen jöttem,kimentem Csesznekre körülnézni.Ott is elég szar az út most.Meg csináltak egy motoros emlékművet a pihenőben egy srácnnak aki ott halt meg tavaly.
úgy jutsz oda,hogy a Meki felé mész,előtte egyenesen elsuhansz,majd balra,nem a szani felé ...és kanyarodna az út balra de Te tovább mész egyenesen...na jól megaszondtam?
utána már szinte mindig szabad vagyok. jameg sokat leszek szerelmemmel azért egyeztessünk előre :P
írj ha kell a számom
csak én nem mentem motorozni
meg kell fertőzni a gyereket rendesen
gyrosozni voltam a gyerkőccel,persze Gyapi ott volt,mi általában ott futunk össze csak én nem motorral voltam
Helyzet?