Fateeeeer péntek Hring el ne felejtsd erméljük jo idő lesz aztán pofázzunk össze hogyan lesznek bedobozolva a bicajok nyeee mert már csapathatnékom van
Helo.
Párnapja láttalak téged,és a párodat Környén a templomhoz közeli fagyizónál parkoltatok a Bitlivel.Oda akartam menni köszönni ,de addigra elmentetek mire leparkoltunk.
hol van mindenki hiszen szakad az eső délelőtt szerencsém volt ,mostmár csak a városi van hátra uccsó vizsga pénteken,szóval de nem esett ugyhogy mehettünk ki" gyakorolni" , ja gyakorolni szóval csak menni le a kötelező óraszámot
ma éjjelig lent leszek a garázsban :D Csinálgatom a Tatrant. Nem egyszerű megoldások vannak rajta, minden épül valamire, ahhoz hogy ki tudd szedni a blokkot az egész motort le kell bontani...
Nagyon fasza idő van homokzsákoláshoz
na majd legközelebb nem futunk el
Párnapja láttalak téged,és a párodat Környén a templomhoz közeli fagyizónál parkoltatok a Bitlivel.Oda akartam menni köszönni ,de addigra elmentetek mire leparkoltunk.
hiába,ilyenkor lehet a legtöbbet keresni de minek ha nem tudom elmotorozni a pííízt? ennyi vízben?
az csak víz