valahogy engem megnyugtat a matek :D csak pl szerintem jobb lenne, ha a nehezebb rész lenne elöl, mert tök jól ment aztán a második részben egy elég aranyos kétismeretlenes törtes egyenleten kicsit felhúztam magam :D és akkor újra-újra újra kell számolni, hogy jó legyen....
mondjuk én általában gyorsan dolgozok, az első rész 45 perc helyett 20 alatt készvolt fullra, a másodikon viszont 135 percből 120at erősen gondolkodni kellett..
jaja, ilyen 10.es belsővizsga "kisérettségi"
első rész aránytalanul könnyű volt, a másodikhoz képest, na ott már voltak cudar dolgok :D
pl: egy gazdának 6000m^2-es területe van, szabályos négyszög alakú, egyik sarkából a másikig 130 méter a táv.
számold ki a kerületét, mondd meg hogy a közepétől hány fokos szögben látszik a rövidebb oldal, feladat C része : volt neki egy 6000m^2-es területe, de szabályos háromszög alakú, a közepén volt egy kút, mennyit kellett a terület sarkától gyalogolni a kútig..
mondjuk imádom a matekot, jövőre matek fizika emeltre megyek
ez ZSIR ez a vidi, most már én is csinálok valamit felkerült az uj gumma hátra Dunlop GP kib@szottul tapad, most már nem csavargatja el magát a gép, istenem soha többé nem teszek fel mást csak slick-et , mert nagyon KIRÁLY
mondjuk én általában gyorsan dolgozok, az első rész 45 perc helyett 20 alatt készvolt fullra, a másodikon viszont 135 percből 120at erősen gondolkodni kellett..
első rész aránytalanul könnyű volt, a másodikhoz képest, na ott már voltak cudar dolgok :D
pl: egy gazdának 6000m^2-es területe van, szabályos négyszög alakú, egyik sarkából a másikig 130 méter a táv.
számold ki a kerületét, mondd meg hogy a közepétől hány fokos szögben látszik a rövidebb oldal, feladat C része : volt neki egy 6000m^2-es területe, de szabályos háromszög alakú, a közepén volt egy kút, mennyit kellett a terület sarkától gyalogolni a kútig..
mondjuk imádom a matekot, jövőre matek fizika emeltre megyek
Akkor ezek szerint én is paprikajános vagyok, mert volt már tréleren a motor. "Naoszt?"
Jót ne halljak
Nem kell a marketing