basszus mégis volt RING, nekem azt mondták hogy elmarad az áradások miatt. 2.20, az jó idő de nem olyan nagy, én a régi zx10el mentem 2.16-ot, és akkor még nem vetettem be a nagyágyút, tegnap ki akartam probálni, mire tellik a bálnával, de hát sajna ugy tudtam elmarad, jó lett volna pedig
Igazából aki megvette,és megcsináltatta azt mondta hogy volt már bontva a blokk,és állítólag ezeknek a hajtókart össze lehet rakni rosszul is.Tehát hogy mitomén a jobb első hajtókart bal hátulra teszed be....Működik a motor csak elkajálja a csapágyat.Én ezt nem nagyon tudom elhinni de mindegy.Olajcserénél gyanúsan kevés olaj esett ki belőle,a szintet viszont mindíg ellenőriztem és az jó volt.Igazából a teljesen halk blokkból tatabányától szárig lett kolompoló trágyahalom.240 ér adtam el vagy hogy szóval így kb ennyi.
A kawa eddig bírgya,kicsit szólnak a himbák de annyi : O)
emlékszem,a bííítlivételnél mi is mit kínlódtunk mire rátaláltunk erre már idegbeteg voltam a végére,sokszor el sem mentem megnézni mert csomó szar kocsi volt...és már majdnem BMV lett belőle,egy hajszál választott el tőle mikor ezt megláttam
nagyon végtermék volt az nsr sajna :(
Ki volt fúrva a légszűrő, alig ment... tortyogott, beragasztottuk még úgyis alig ment. srác hidegen 5ezerig pergette.... össze vissza votl törve stb.. :( ottmaradt. most mitokat nézek
méé nem szóltál előbb?
pl holnap is ráérek dumcsizni,megyek Tatabányára korán reggel,estig ott leszek a barátnőmnél
sőt,bicajozni is jöhetsz ha van bringa meg kedv
Ennyire tellett : O) olyan 2:20 környékét tudok mostanába,de nem mérte senki.Van min dolgozni csak nincs kedv ($) hozzá...
A felvételért mégegyszer köszönet Figinek!
u.i.:a mansel előtt tartalékot kért a gép
1.59?
http://hotfile.com/dl/39711426...
A kawa eddig bírgya,kicsit szólnak a himbák de annyi : O)
Üdv!
A második képen van pár falevél...
Ki volt fúrva a légszűrő, alig ment... tortyogott, beragasztottuk még úgyis alig ment. srác hidegen 5ezerig pergette.... össze vissza votl törve stb.. :( ottmaradt. most mitokat nézek
pl holnap is ráérek dumcsizni,megyek Tatabányára korán reggel,estig ott leszek a barátnőmnél
sőt,bicajozni is jöhetsz ha van bringa meg kedv