Kösz,de majd ha összefutunk valahol, akkor élőszóban kérdeznék pár dolgot.
Két volt gépész kollégám pár héten belül kezd nálatok,vagy lehet T.I, már ott is van, a másik gépész kollégám meg már a felmondási idejét tölti,utána megy át,Ő szintén motorozik.
Mindegy,nem a tesztel van gond,hanem a PLC tudással,én erősáramú szakbarbár vagyok,a mostani munkám is ez,szintén elektromos karbantartó csak nagyteljesítményű,középfrekvenciás indukciós kemencék mellett.(8MW) Az összes szakirányú plusz végzettségem is erősáramú.
Az irányítástechnikai tudásom a robot technikához kevés,az nekem magas léc .Bár a területemen, van egy svájci gyártmányú öntörőbot (SLS)
ha sokat dolgoztál csak egy szavadba kerül és megyek,elrabollak mocival és akkor már te is motorozol
hessegettem az esőfelhőket de úgy látom sikerrel mert már süt a Nap motorozás lesz itt ma
NS125R 2004-ben. ki volt az?:D
Üdvözlöm V.Józsit (gépész) szintén volt exkolléga,most délutános.
06203420483 előtte hívjál fel.
Két volt gépész kollégám pár héten belül kezd nálatok,vagy lehet T.I, már ott is van, a másik gépész kollégám meg már a felmondási idejét tölti,utána megy át,Ő szintén motorozik.
utálom az esőőőőt! így nem lesz motorostalálkozózás pénteken
Az irányítástechnikai tudásom a robot technikához kevés,az nekem magas léc .Bár a területemen, van egy svájci gyártmányú öntörőbot (SLS)
Helyzet?
Ha tudtam volna hogy jelentkezel oda ,leírtam volna pár dolgot neked.
úgy tudom hogy laboros vagy, és ha igaz talán V.P. a főnököd
Kurdi Gábor Hungaroring
Ők is jól tolják,és az a gixer sem gyenge amivel megy