Üdv egész jó kis túra kerekedett délutánra 5-en voltunk nekem 160km-t mutatott az óra a végére.Bonyhád-Szászvár-Zobákpuszta-Komó-Mánfa-Pécs-hosszúhet
ény-zobák-bonyhád-Szálka
Nem egyedül megyek csak akik jönnek nem látogatják ezt a fórumot.Amúgy meg füled érjen bokáig ahogy nézem a beosztásom nekem meg az a hétvége nem lesz jó
Látod Keki, itt a várva várt jó idő, és nincs jelentkező.....
Nem is értem.....
Én szivesen elmennék, de sajn a németben vagyok. Majd talán 2 hét múlva megyek haza, na akkor én fogom feltenni a kérdést, amit ma Te
Jó utat, és időt!
Hát igen, most már annyiszor láttál a végén azt hiszem valami paparazzi vagy
ez a mai motorozás viszont ideg ölő volt volt egy ki jó nagy eső, szarrá áztunk. Volt egy kis baleset, elcsúszott a srác az egyik kanyarba, motor eléggé összetört, a srác jól van
Egy öreg F Astrával voltam (csereautó).
De hamarosan kész a Punto..
Ha esetleg úgy adódik egyszer ebben az életben hogy én is motorral leszek, majd kalimpálok vagy megfordulok aztán dumálunk!
Egyébként meg fogsz ismerni, a karbis SV kihalófélben van erre felé
Jaja, és vinnyogtattam kicsit :-D milyen autóval voltál ? Legkózebb rugdoss le a motorról vagy valamit csinálj. Bár nem biztos hogy felismerélek :-) de hátha.
ény-zobák-bonyhád-Szálka
link
Nem is értem.....
Én szivesen elmennék, de sajn a németben vagyok. Majd talán 2 hét múlva megyek haza, na akkor én fogom feltenni a kérdést, amit ma Te
Jó utat, és időt!
Holnap pedig folytatnom kell..
Amúgy olyan nagy fekete elől már én is menekültem párszor..
Idén nem mentem össze-vissza 200km-t sem..
Én személy szerint gyűlölök esőben, vagy eső után menni.
Érdekes hogy ahányszor Hornetet látok, mindig te vagy.
Már akartam kérdezni te bonyhádi vagy?
ez a mai motorozás viszont ideg ölő volt volt egy ki jó nagy eső, szarrá áztunk. Volt egy kis baleset, elcsúszott a srác az egyik kanyarba, motor eléggé összetört, a srác jól van
De hamarosan kész a Punto..
Ha esetleg úgy adódik egyszer ebben az életben hogy én is motorral leszek, majd kalimpálok vagy megfordulok aztán dumálunk!
Egyébként meg fogsz ismerni, a karbis SV kihalófélben van erre felé
mentem pár kört aztán eláztam