Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most néztem három különböző helyen is elvileg nem lesz vmi kellemes idő hétvégén potosabban 15 fok + eső
Üdv egész jó kis túra kerekedett délutánra 5-en voltunk nekem 160km-t mutatott az óra a végére.Bonyhád-Szászvár-Zobákpuszta-Komó-Mánfa-Pécs-hosszúhet
ény-zobák-bonyhád-Szálka
Hátha esetleg érdekel valakit:

link
Milyen túra tempót mentek ,mekkora körre készültök ?
Nem egyedül megyek csak akik jönnek nem látogatják ezt a fórumot.Amúgy meg füled érjen bokáig ahogy nézem a beosztásom nekem meg az a hétvége nem lesz jó
Látod Keki, itt a várva várt jó idő, és nincs jelentkező.....
Nem is értem.....
Én szivesen elmennék, de sajn a németben vagyok. Majd talán 2 hét múlva megyek haza, na akkor én fogom feltenni a kérdést, amit ma Te
Jó utat, és időt!
Ma 2-kor kilátó ha valaki motorozni akar.Útvonal a helyszínen dől el
ez pech.
de ilyet hogy egy felhő van az égen az is Orfűt veri meg...
Filóztam is hogy menjek, de a kerti munka mellett döntöttem..
Holnap pedig folytatnom kell..

Amúgy olyan nagy fekete elől már én is menekültem párszor..
ma nyoma sem volt az esőnek jobban mondva volt 1-2 felhő de semmi, aztán jött egy nagy fekete és szarrá áztunk
Jogos!
Idén nem mentem össze-vissza 200km-t sem..
na meg motorral kéne már járkálni
Na akkor majd legközelebb nyitott szemmel járok!
Kakasdi vagyok, nemtudom menyire jársz rendezvényekre de a Kakasdi Kürtös Kalácsos standnál láthattál már jó párszor ez volt a reklám helye
Na fasza..
Én személy szerint gyűlölök esőben, vagy eső után menni.

Érdekes hogy ahányszor Hornetet látok, mindig te vagy.
Már akartam kérdezni te bonyhádi vagy?
Hát igen, most már annyiszor láttál a végén azt hiszem valami paparazzi vagy

ez a mai motorozás viszont ideg ölő volt volt egy ki jó nagy eső, szarrá áztunk. Volt egy kis baleset, elcsúszott a srác az egyik kanyarba, motor eléggé összetört, a srác jól van
Egy öreg F Astrával voltam (csereautó).
De hamarosan kész a Punto..
Ha esetleg úgy adódik egyszer ebben az életben hogy én is motorral leszek, majd kalimpálok vagy megfordulok aztán dumálunk!
Egyébként meg fogsz ismerni, a karbis SV kihalófélben van erre felé
Holnap délután valaki egy körre?2 körüli indulással
kösszi h gondoltál rám de most ez nem jött volna össze mert szerelőnél van a motor. egy-két apróságot kell csinálni rajta
mi nemsokára indulunk medvehagyma fesztiválra
Csá ma délután Dunaújvárosban lesz egy kis bólyázás ha ráérsz elgurulhatnál!
Oké rendben van valószínűleg észre fogtok venni :D
Jaja, és vinnyogtattam kicsit :-D milyen autóval voltál ? Legkózebb rugdoss le a motorról vagy valamit csinálj. Bár nem biztos hogy felismerélek :-) de hátha.

mentem pár kört aztán eláztam